Helovīna kostīmu idejas

Tuvojās 31. oktobris un līdz ar to – gada baisākie svētki. Visu svēto diena jeb Helovīns (kā esam to latviskojuši) kļuvis par mūsdienīgu maskarādi, tomēr šīs dienas tradīcijas aizsākuši ķelti Īrijā un Skotijā.

 

Mūsdienās veikali ir pārpildīti ar dažnedažādiem Helovīnam paredzētiem kostīmiem, tomēr, ja tērpu iegādei trūkst naudas, kostīmu vari izveidot arī pats. Šādi vari ietaupīt naudu un izveidot kaut ko interesantu.

 

http://www.ivillage.ca/Aplūkosim dažas kostīmu idejas, kuras vari izveidot no tā, kas atrodams mājās.

 

1. Spoka kostīms

 

Šis ir pavisam vienkāršs kostīms. Lai to pagatavotu, ņem baltu palagu un izgriez caurumus acīm. Vari arī izgriezt caurumu mutei kādā savdabīgā veidā. Kostīms būs gatavs ļoti ātri.

 

 

 

 

2. Īgnais kaķis jeb Grumpy cat

Lai izveidotu šo kostīmu, Tev būs nepieciešams grims. Izvēlies atbilstoša toņa acu ēnas un sāc darboties! Lai padarītu kostīmu patiesāku, neaizmirsti uzturēt neapmierinātu sejas izteiksmi.

Youtube

 

 

 

 

 

 

http://fungineers.net/

http://fungineers.net/

3. Kļūda 404 (īpaši slinkiem svinētājiem)

Lai izveidotu šo kostīmu, Tev būs nepieciešams balts t-krekls un marķieris. Uzraksti uz krekla Error 404. Costume Not Found. Kostīms gatavs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://pixel.brit.co/

http://pixel.brit.co/

4. Mailija Sairusa

Šis kostīms ticamāk izskatīsies blondām meitenēm. Velc mugurā bezroku krekliņu un īsus šortus.  Matus sakārto divos „radziņos”. Uzkar kaklā masīvu bižutērijas ķēdi, nokrāso lūpas koši sarkanā tonī un uz ballīti līdzi ņem plīša lācīti. Lai kostīmu padarītu ticamāku, neaizmirsti mēdīties!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://33.media.tumblr.com/

5. Vensdeja Adamsa

Ja esi brunete vai tumšmate, iejūties Vensdejas Adamsas lomā no populārā bērnības seriāla „Adamsu ģimenīte”. Velc mugurā baltu blūzīti un virsū uz tās melnu klasisku kleitiņu. Vai arī melnus svārciņus un blūzīti. Balto apkaklīti un aprocītes vari nogriezt no kāda veca balta krekla vai pavisam lēti nopirkt baltu kreklu second hand veikalā.  Sapin divas bizītes un kostīms gatavs!

Youtube

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Gudrās informācijas kumosiņš.