Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Wrist ball - lieliska dāvana, sports un fitness, relaksācija un biroja izklaide

Wrist ball - lieliska dāvana, sports un fitness, relaksācija un biroja izklaide

Vecā cena
14.23 €
Jaunā cena
7.40 €
− 48% Sīkāk

Wrist ball – neparasta dāvana, kas lieti noderēs visiem – gan bērniem, gan visu vecumu pieaugušiem.


Wrist ball ir lieliski piemērots izklaidei. Tā ir neliela bumba sfēras veidā, kas neskatoties uz savu acīmredzamo ienkāršību, izraisa tūlītēju pierašanu. Jebkurā kompānijā, klubā vai vienkārši publiskā vietā tā piesaistīs visu apkārtējo cilvēku skatienus. Wrist ball ir dažādi modeļi, kas ir aprīkoti ar apgriezienu skaitītāju, kas dod iespēju fiksēt Jūsu panākumus, tādā veidā izveidojot no Jūsu izklaides sportisku sacensību.      

Wrist ball var izmantot arī kā unikālu sporta trenažieri. Tas aizvietos espanderi, hanteles un garlaicīgos treniņus. Wrist ball  var sasniegt vairāk kā 13 000 apg./min. ātrumu un radīt spēku aptuveni 18 kg. Wrist ball ir ļoti draudzīgs lietotājam, un tas ir ticis radīts, lai palīdzētu atveseļoties pēc sporta traumām un lai trenētu visu roku – īpaši rokas apakšējā daļas lokanumu. To lieto muzikanti, dažādos sporta veidos kā iesildīšanās instrumentu un cilvēki, kam ir problēmas ar plaukstas locītavas cīpslām, kā arī datorlietotāji (ASS). 

Lieliska dāvana, sports un fitness, relaksācija un biroja izklaide, interesants gadžets un aizraujoša sacensību ierīce, tas viss ir - Wrist ball.