Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Baltic DMC: Prāga, Čehu Krumlova un Drēzdene (5 dienas)

Baltic DMC: Prāga, Čehu Krumlova un Drēzdene (5 dienas)

Vecā cena
200.00 €
Jaunā cena
99.98 €
− 50% Sīkāk
Tūrisma aģentūra Baltic DMC piedāvā baudīt Čehijas galvaspilsētas maģiju un apmeklēt Čehu Krumlovu un Drēzdeni! Dodies neaizmirstamā vasaras ceļojumā uz romantisko Prāgu, Čehu Krumlovu un Drēzdeni!
 

  • Izbraukšana no Rīgas: 2014. gada 14 augustā plkst. 17:00; 
  • Atgriešanās: 2014. gada 18 augustā pēcpusdienā
  • Piedāvājuma cenā ietilpst:
    • Brauciens ērtā, mūsdienīgā tūrisma klases autobusā
    • Divas naktis 3* viesnīcā (divvietīgais numurs) ar brokastīm (zviedru galds)
    • Ekskursija Prāgā ar gidu (krievu val.)
    • Grupas vadītāja-gida pakalpojumi (krievu val.)
  • Obligātās papildu piemaksas: 
    • Piemaksa par vienvietīgo numuru - € 45 (pēc nepieciešamības)
    • Piemaksa par papildu vietu autobusā - € 55 (pēc nepieciešamības)
    • Izbraukuma ekskursija uz Drēzdeni – € 25
  • Papildu izmaksas pēc velēšanās: 
    • Austiņas - € 2
    • Izbrauciens ar kuģīti + vakariņas (zviedru galds) - € 25
    • Izbraukuma ekskursija uz čehu Krumlovu - € 30 (min. 25 cilv.)
    • Hlubokas pils apmeklējums - € 10 
    • Prāgas leģendas - € 15 (min. 20 cilv.)
    • Dziedošo strūklaku apmeklējums + transfērs (15 € )
    • Sabiedriskais transports 24 - 32czk
    • Apdrošināšana - € 4 
    • Ieejas maksa apskates vietās un izklaides pasākumos

 

NOTEIKUMI:

  • Pēc kupona iegādes reģistrējies braucienam, rakstot uz e-pastu balticdmc.oxana@gmail.com un norādot savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi, kupona numuru un brauciena nosaukumu. Kuponu reģistrācija ir OBLIGĀTA! Papildus informāciju var iegūt, zvanot pa tālruni 29657851
  • Lūdzam ņemt vērā, ka nepieciešamības gadījumā ekskursiju laiks un secība var tikt mainīta
  • Lūdzam ņemt vērā, ka 14 dienas pirms izbraukšanas, anulēt iegādāto kuponu nav iespējams
  • Ja netiks sasniegts minimālais braucēju skaits un brauciens nenotiks, Tu saņemsi atpakaļ par kuponu samaksāto naudu
  • Tu vari iegādāties neierobežotu kuponu skaitu. Kupona atlaide nesummējas ar citām atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem. Kupons paredzēts 1 cilvēkam, un jāizmanto 1 braucienā
  • Lai dotos ceļojumā, nepieciešama ceļošanai derīga pase un vīzas (ja tādas nepieciešamas). Pases derīguma termiņš ir atkarīgs no ceļojuma galamērķa valsts izvirzītajām prasībām, kuras klientam jānoskaidro pirms došanās ceļojumā. Bērniem līdz 18 gadu vecumam nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara gadījumā, ja atvase ceļojumā dodas bez vecākiem

Prāga – tā ir pilsēta, kas nepārstāj izbrīnīt. Ik gadu tūkstošiem cilvēku dodas uz Prāgu, lai pastaigātos pa tās omulīgajām ieliņām, nobaudītu brīnumgardo čehu alu un, protams, iepazītos ar pasaulslaveno arhitektūru. Izmanto iespēju - atklāj savu Prāgu!

Čehu Krumlova – tā ir Renesances un baroko stila pērle, unikāla pilsēta, kas atrodas Vltavas upes līkumos netālu no robežas ar Austriju. Čehu Krumlova līdz pat mūsdienām ir spējusi saglabāt unikālu viduslaiku atmosfēru, gan pilsētas centrs, gan pils komplekss ir iekļauts UNESCO aizsargājamo objektu sarakstā.

Drēzdene tiek dēvēta par vācu mākslas bagātību krātuvi. Tā ir īpaši slavena ar iespaidīgām gleznu kolekcijām un, kā izrādās, tieši Drēzdenē tika izgudrots Eiropas porcelāns, kas tolaik tika nodēvēts par Saksijas porcelānu. Drēzdene ir slavena arī ar brīnumgardo un tradīcijām bagāto Saksijas virtuvi, kā arī smalkajiem vīniem un neparasto dialektu.

BRAUCIENA PROGRAMMA

1.diena. Izbraukšana no Rīgas 17.00.

2. diena. Ierašanās Prāgā ap pusdienlaiku. Apskates ekskursija pa Prāgu – pilsētu ar neparastu likteni, kas kopš 10. gadsimta spējusi ar godu nest Čehijas galvaspilsētas statusu. Pastaiga sāksies no Prāgas Gradas – unikāla arhitektūras pieminekļa, kas ilgu laiku kalpoja kā čehu valdnieku rezidence. Tev būs iespēja apskatīt Sv. Vita katedrāli – Čehijas galveno gotiskās arhitektūras pieminekli, kur senatnē notika valdnieku kronēšanas ceremonijas, apmeklēt eleganto Sv. Jura baziliku – vēl vienu Prāgas gotikas paraugu. Ekskursijas laikā varēsi pastaigāties pa Kārļa tiltu un ievēlēties kādu vēlēšanos pie Jana Nepomuka skulptūras.

Ejot pa Prāgas līkumainajām ieliņām, Tu nonāksi līdz Vecpilsētas laukumam, kur senā Rātsnama astronomiskais pulkstenis laika ritējumu ik stundu svin ar zvanu skaņām un 12 apustuļu procesiju. Tev būs iespēja apskatīt arī slaveno Nikolaja baznīcu, pieminekli Jānim Gusam un Marijas baznīcu, bet pēc tam pa viduslaiku ieliņām nonākt jaunās pilsētas galvenajā laukumā – Vāclava laukumā. 

Pēc vēlēšanās - izbrauciens ar kuģīti pa Vltavas upi + vakariņas (€ 25). 

Visievērojamākā vieta, bez kuras Prāga nebūtu Prāga, ir Vltavas upe ar tās krācēm, kuru dēļ radies Čehijas galvaspilsētas nosaukums. Pastaigājoties pa krastmalu, iespējams pamielot acis ar Prāgas krāšņo arhitektūru. Tomēr visu Prāgas skaistumu novērtēt iespējams tikai dodoties braucienā ar kuģīti un palūkojoties uz pilsētu no upes puses. 

3. diena. Brokastis. Brīvais laiks Prāgā vai izbraukuma ekskursija uz Dienvidu Bohēmiju (pēc izvēles, piemaksa - € 30), kuras laikā Tev būs iespēja apmeklēt vienu no skaistākajām un slavenākajām Čehijas pilīm – Hluboku. Otrajā dienas pusē Tev būs iespēja apmeklēt Čehu Krumlovu un izbaudīt tās skaistumu, pastaigājoties pa šaurajām, līkumotajām ieliņām, apskatot Sv. Vita katoļu baznīcu, pilsētas vecākos rajonus un grandiozo pilsētas cietoksni. Vakarā atgriešanās Prāgā.

Vakarā ekskursantiem tiks piedāvāta iespēja piedalīties ekskursijā “Prāgas leģendas” (pēc izvēles, piemaksa - € 15). 

Vakarā pēc vēlēšanās dziedošo strūklaku apmeklējums (€ 15)

Vakarā Prāgā Tev būs iespēja redzēt slavenās dziedošās skulptūras - unikālu ūdens, mūzikas un krāsu deju, ko vasaras dienās vietējiem iedzīvotājiem un viesiem dāvina Prāga. Strūklaku uzcēla ģeniālais Františeks Kržižiks par godu jubilejas izstādei 1841. gadā un tā toreiz bija īsts tehnikas brīnums. Aptuveni pēc 100 gadiem, 1991. gada 15. maijā strūklaka pēc rekonstrukcijas uzsāka jaunu dzīvi. Tagad to vada dators ar īpašas programmatūras palīdzību. Katrai jaunai izrādei tiek rakstīta jauna datorprogramma. Strūklakas repertuārā ir dažādas programmas. Piemēram, Gulbju ezers, Nāra, Karmena, itāļu komponistu darbi, romantiskā mūzika, mūzika no kinofilmām un citas.

Ik dienu notiek 4 izrādes, pirmā – 20.00, pēdējā – 23.00. Klasiķu – Dvoržāka, Bizē, Čaikovska, Smetanas klasiskie skaņdarbi, romantiskie koncerti un dziesmas no pazīstamām filmām atstāj satriecošu iespaidu.

4. diena. Brokastis viesnīcā. Numuriņu atbrīvošana. Brauciens uz Drēzdeni (obligātā piemaksa - € 25)

“Vācijas mākslu galvaspilsētā” Tev būs iespēja apskatīt vairākus slavenus muzejus ar izciliem eksponātiem. Bijusī Saksonijas karaļu rezidence lepojas ar tādām majestātiskām ēkām, kā pils-rezidenci, Albertinumu, katoļu galma baznīcu, atjaunoto "Frauenkirhi", slaveno Zemper-operu un Drēzdenes Cvingeru, kurā apskatāma pasaulslavenā Rafaela glezna “Siksta dievmāte”. Šeit varēsi redzēt arī Ieroču palātu un muzeju-dārgumu krātuvi “Zaļās velves”, kuras visslavenākais eksponāts ir Zelta kafijas servīze un kompozīcija “Lielā Mogola galms Deli”, ko sastāda 137 ar krāsainu emalju apgleznotas zelta figūras, kas izrotātas ar vairāk nekā 5000 briljantiem, rubīniem, smaragdiem un pērlēm.

Izbraukšana no Drēzdenes uz Rīgu 20.00

5.diena. Atgriešanās Rīgā dienas otrajā pusē.