Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Skaistuma un veselības noslēpums – Sasmalcinātais dzintars 50 g!

Skaistuma un veselības noslēpums – Sasmalcinātais dzintars 50 g!

Vecā cena
5.85 €
Jaunā cena
2.99 €
− 49% Sīkāk

Šī recepte daudziem izrādīsies negaidīta. Bet tie, kuriem ir zināmas neparastās saules akmens – dzintara dziednieciskās īpašības, neko neparastu tur nesaskatīs. Tautas dziednieki dzintara skābi  sauc par jaunības eliksīra galveno sastāvdaļu. Tiek uzskatīts, ka viņa palīdz pret visām slimībām, jo pati atrod bojājumus organismā un pati tos arī novērš. Spirtā izšķīdināto dzintara skābi vēl vieglāk uzņem organisma šūnas un audi.

Tautas medicīnas praksē ir zināmi gadījumi, ka pēc dzintara skābes tinktūras lietošanas trīs mēnešus, ir izārstēta kunģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūla, gastrīts. Tinktūras lietošana labvēlīgi ietekmē tuberkulozes slimnieku veselību. Dzintara skābe izārstēs bronhītu traheitu.

Par piedāvājumu:

  • Sasmalcināts dzintars
  • Izgatavotāja valsts:  Polija
  • Svars: 50g

Izmantošana:

  • 50 g sasmalcināta dzintara apliet ar 500 ml 95% spirta. Uzglabāt divas nedēļas tumšā vietā. Gatavo tinktūru izkāst.
  • Tā kā šai tinktūrai piemīt unikālas īpašības un tā ārstē praktiski visu, to lietot var un vajag arī cilvēkiem, kuriem ir ārsta izziņa ar vārdiem “praktiski vesels”. Ko var zināt, kādus nepatīkamus pārsteigumus  turpmāk var sagādāt ikdienas stresi, ekologiskais diskomforts, fiziskā noslodze vai arī fiziskās aktivitātes trūkums!  Tādiem cilvēkiem pietiek pievienot piecus–sešus tinktūras pilienus vienai vakara tējas glāzei.  Bet, ja cilvēks jūt nepatīkamus simtomus, devu vajag palielināt: lietot līdz pus tējkarotei dienā. Ar tinktūru var ierīvēt arī sāpošu vietu.
  • Pēc tinktūras lietošanas dzintara daliņas var izmantot atkārtoti!!
  • Dzintara skābei piemīt lieliskas antibakteriālas un dziedinošas īpašības. Tāpēc ar panākumiem tinktūru var izmantot arī ilgi nedzīstošu vai strutojošu brūču gadījumos. Bet sīkas brūces, iegriezumus, kukaiņu kodumus nav vajadzības pat apsiet. Pietiek ar tinktūru apsmērēt bojāto vietu un aizmirst par to!