Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Zlata Praga ar 66% atlaidi! 5 neaizmirstamas dienas Čehijā! Prāga, Karlovi Vari un Drēzdene! Visas naktis viesnīcā ***! Zeltainais rudens ar neaizmirstamu ceļojumu!

Zlata Praga ar 66% atlaidi! 5 neaizmirstamas dienas Čehijā! Prāga, Karlovi Vari un Drēzdene! Visas naktis viesnīcā ***! Zeltainais rudens ar neaizmirstamu ceļojumu!

Vecā cena
172.00 €
Jaunā cena
59.00 €
− 66% Sīkāk

Piedāvājuma nosacījumi

Izbraukšana 29.10.2012. 6:00 no t/c Origo.
Ceļojuma cenā ietilpst:
  • brauciens ar komfortablu autobusu, transporta un ceļa izdevumi,
  • dzīvošana viesnīcās (2-3 vietīgie numuri ar visām ērtībām), brokastis,
  • grupas vadītāja pakalpojumi,
  • vietējo gidu pakalpojumi krievu valodā.
Jūs varat iegādāties neierobežotu kuponu daudzumu.
Šo kuponu nedrīkst summēt ar citām akcijām un atlaides kartēm.
Neaizmirsti izdrukāt kuponu un paņemt to līdzi uz Prieks tūre ofisu, kurš atrodas Merķeļa ielā 7 – 201. kab.
Noslēgt līgumu ir nepieciešams līdz 15.10.2012.
Cena norādīta ar PVN

Par piedāvājumu

"Zelta rudens"- laiks, kad daba uz atvadām dāvā mums košas krāsas - sarkanas, dzeltenas, oranžas, bordo, kaut kur arī vēl zaļas, tas ir laiks, kad no rītiem ārā ir viegls sals, kurš gaisu padara caurspīdīgu un skanīgu, savukārt, dienā vēl siltā saule neļauj nosalt. Tieši tāds laiks ir Prāgā, oktobrī. Šajā mēnesī pilsēta ir īpaši skaista, apburoša un krāšņa.

1 diena.

6:00 izbraukšana no Rīgas. Pa ceļam Latvija, Lietuva, Polija. Pusdienu pārtraukums Poļu traktierī. Nakts tranzīta viesnīcā Polijā.

2 diena.
Brokastis. Brauciens caur Sudetu kalniem. Apskates ekskursija pa Čehijas galvaspilsētu - Prāgu - pilsētu, kas nebeidz pārsteigt. Vecpilsētas apskate vietējā gida pavadībā: Svētā Vita gotiskā katedrāle, Prāgas Pils komplekss, Kārļa IV tilts ar 30 unikālām skulptūrām, Vecpilsētas laukums ar savu slaveno astronomisko pulksteni, Ebreju kvartāls, Karaliskais ceļš. Vakarā piedāvājam izbaudīt čehu virtuvi, izbraukāt ar kuģīti pa Vltavu (par papildus samaksu 450 Kc). Nakts viesnīcā.



3 diena.
Brokastis. Ekskursija uz alus darītavu Krušovicā, kur var nogaršot populāru čehu alu un uzzināt tā pagatavošanas noslēpumus. (3 šķirņu alus degustācija bez ierobežojumiem.)

Dienas turpinājums populārajā čehu kūrortā (par papildus samaksu 25 EUR). Kūrortpilsētā Karlovi Vari cilvēki bieži vien jūtas kā svētkos, kuri nebeidzas.  Šai sajūtai kopā ar citiem faktoriem apvienojas dažādas mazas karlovas mozaīkas lauskas: burvīga arhitektūra, kolonādes ar kūrortviesiem un spēcīgs ārzemju tūristu maisījums, nebeidzamais „Vržidla” (geizera) ritmiskais pulss, avotu sanēšana un to karstā elpa, saldā vafeļu smarža, kūrortorķestra mūzika un patīkama sapratnes atmosfēra starp cilvēkiem. Iepazīšanās ar pilsētu. Brīvais laiks.  Atklātā baseina ar minerālūdeni apmeklēšana. Iesakām pacelties pa kanātu celiņu uz kalnu „Draudzība” un ieraudzīt pilsētas panorāmu no skatu torņa „Diāna”. Iespēja iegādāties ārstniecisko kosmētiku. Atgriešanās Prāgā. Vakarā mākslas cienītājiem iesakām apmeklēt muzikālo strūklaku šovu. Izrāde sākas ar mūziku. Mūzikas takts gaisā „izmet” krāsainas ūdens strūklas. Viss mainās: strūklu vizuālais izskats, biežums, krāsas un košums.  Burvīga ūdens-krāsu mūzika. Nakts viesnīcā.





4 diena.
Brokastis. Izbraukuma ekskursija uz Drēzdeni – „Florenci” uz Elbas (par papildus samaksu 25 EUR). Iepazīšanās ar vēsturisko pilsētas daļu: teātra laukums, Cvingera pils, Rātslaukums, svētā Krusta baznīca. Cvingers – pils ansamblis, vācu baroka košs piemineklis ir milzīga, taisna esplanāde, kur ir paviljoni, varonīgas statujas, simetriskie dārzi un galerijas, Kroņa vārti, kas ir kronēti ar karalisko kroni no apzeltītā vara.  Tā nosaukums ir radies no vācu vārda „iekarot”, „uzvarēt”: vieta, kur atrodas Cvingers agrāk bija daļa no Drēzdenes cietokšņa. Šeit iekšā pagalmā notika turnīri, rīkojās svētki un salūti. Šodien šeit atrodas muzeji. Vecās pilsētas apskate vietējā gida pavadībā. Brīvajā laikā – tirdzniecības centru apmeklēšana, alus ar bavārijas desiņām. Pārbrauciens līdz Polijai. Nakts viesnīcā.



5 diena.
Brokastis. Diena ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.


Obligāti papildizdevumi:
  • izbraukuma ekskursija uz Karlovi Vari 25 EUR,
  • izbraukuma ekskursija uz Drēzdeni 25 EUR,

Piemaksas un papildus izdevumi, pēc izvēles:
  • Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru (ja ir nepieciešamība) Ls 35
  • Piemaksa par papildus vietu autobusā Ls 35
  • ekskursija uz alus darītavu Krušovicā 350 Кс,
  • Ieejas biļetes muzejos, izklaides programmās
  • Sabiedriskais transports
  • Sabiedriskais transports Prāgā 18 – 32 Kč
  • Baseins Karlovi Vari 80 – 150 Kč
  • Tauva un skatu laukums 70 Kč
  • Pusdienas no 150 Kč
  • Muzeji Prāgā 50 – 300 Kč
  • Kruīzs  uz kuģīša pa Vltavu 450 Kč
  • Muzikālo strūklaku šovs 250 Kč

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
  • LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Citas valsts pilsoņa pase ar atļauju atrasties Latvijā. 
  • Bērniem līdz 18.g. nepieciešama pase, kā arī dzimšanas apliecība vai notariāli apstiprināta tās kopija un, ja neviens no vecākiem nebrauc līdzi, notariāli apstiprināta viena vecāka atļauja.