Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Sniedz labāko savam ķermenim, mazgājoties ar Norwex mikrošķiedras mazgāšanās cimdu.

Sniedz labāko savam ķermenim, mazgājoties ar Norwex mikrošķiedras mazgāšanās cimdu.

Старая цена
6.70 €
Новая цена
3.99 €
− 40% Подробнее
Varētu domāt, ka šodien dzīve bez ķermeņa mazgāšanas un kopšanas līdzekļiem nav iedomājama. Bet, vai iespējams nomazgāties bez organismam nelabvēlīgās ķīmijas?

Atbildi sniedz Norwex mikrošķiedras mazgāšanās cimds - Jo dabīgāk Tu kopsi savu ādu, jo ilgāk tā saglabās veselīgu izskatu un mirdzēs! Šodien ar atlaidi 40% par īpašu cenu – tikai Ls 3,99!

Norvex mazgāšanās cimds


Norvex mazgāšanās cimds - izgatavots no īpaši mīkstas, patīkamas un burtiski samtainas mikrošķiedras, kas maigi attīra ķermeni, mazgājoties vannā vai dušā, nelietojot mazgāšanās līdzekļus. Daudzas sievietes Norwex mikrošķiedras cimdu iecienījušas sejas attīrīšanai.

Mikrošķiedras cimds kā arī pārējā Norwex produkcija atbilst kompānijas misijai – uzlabot dzīves kvalitāti, radikāli samazinot ķīmisko līdzekļu izmantošanu personīgajā higiēnā un uzkopšanā. Tas maigi attīrīs Tavu ādu, padarot to tīru un samtainu bez jebkādiem mazgāšanās līdzekļiem, jo izgataviots no īpaša auduma, kas satur mikrošķiedru, kuras labās īpašības pazīstamas jau sen. → Pirkt Kuponu

Kas ir mikrošķiedra


Mikrošķiedra ir termins, kas raksturo īpaši (ultra) smalkas, rūpnieciski veidotas šķiedras un tās nosaukums ir ņemts no tehnoloģijas, kā šīs šķiedras ir veidotas. Šķiedra ir izveidota savienojot poliesteru un poliamīdu kopā, tad sadalot to un sastiprinot kopā kā ķīļveida mikroskopiskas šķiedras. Izstrādājumi, kas veidoti no šīs īpaši smalkās šķiedras nodrošinās Tev efektīvu mazgāšanu un maigu ķermeņa kopšanu bez ķīmiskajiem līdzekļiem.

Mikrošķiedras izstrādājumu kopšana


• Mikrošķiedras cimds jāmazgā atsevišķi vai tikai kopā ar citiem mikrošķiedras izstrādājumiem,
• To nedrīkst mazgāt kopā ar kokvilnas, vilnas u.c materiāliem, kas "pūkojas",
• Vēlamā mazgāšanas temperatūra no 40°C līdz 60°C,
• Ja nepieciešams pielietot mazgāšanas līdzekļus, tad vēlams, lai tie būtu ekoloģiski tīri mazgāšanas līdzekļi. Vislabāk izmantot visparastākās veļas ziepes, jo tās nesatur aromātvielas, kas saķepina mikrošķiedru, liekot tai zaudēt savas tīrošās īpašības.
• Mikrošķiedras audumu mazgāšanā nedrīkst nelietot veļas mīkstinātājus un balinātājus,
• Ievērojot šos nosacījumus, mikrošķiedras audumu varēsi mazgāt veļas mašīnā vairāk kā 500 reizes un tas nezaudēs savas unikālās īpašības. Pat ja mikrošķiedras audumu mazgāsi reizi nedēļā, tas "strādās" Tavā labā gadiem ilgi! → Pirkt Kuponu Tagad