“Mobipaka.lv” iesūtīto mobilo telefonu skaits sasniedzis 20 000

Tikai pēc nepilnu trīs mēnešu darbības mobilo telefonu uzpirkšanas uzņēmums Mobipaka.lv ir saņēmis 20 000. telefonu, kas apliecina jaunās sistēmas uzticamību, vienkāršību un popularitāti Latvijas iedzīvotāju vidū. Klientu atsaucība arvien turpina pieaugt, par ko liecina nemitīgais pieprasījums pēc speciālajām aploksnēm, ar kuru palīdzību lietotie telefoni tiek nosūtīti uzpirkšanai.
Mobipaka.lv pēdējā mēnesī vidēji dienā saņem ap 400 lietotu telefonu sūtījumu, kas ir ļoti augsts rādītājs, ja salīdzina ar ievietoto sludinājumu skaitu tādās tradicionālās mobilo telefonu tirdzniecības vietās kā, piemēram, sludinājumu serviss ss.lv. Darbinieku novērojumi liecina, ka lielākoties tiek sūtīti veseli, taču novecojuši telefoni – biežāk ar vizuāliem, nevis tehniskiem defektiem. Pēdējā laikā vairāk tiek saņemts jaunāku telefonu modeļu sūtījumu, kā arī telefoni ar aksesuāriem, piemēram, lādētājiem un austiņām, par ko klients saņem papildus samaksu.
Būtiski ir tas, ka telefonus reti sūta pa vienam – vienā pakā vidēji tiek ievietoti trīs līdz četri mobilie telefoni. Vidējā summa, ko klients saņem par lietotu telefonu ir 12 Ls, kas atbilst lietotu mobilo telefonu tirgus vidējām cenām. Atšķirībā no ierastajām pārdošanas metodēm, ar Mobipaka.lv klients naudu saņem uzreiz, turklāt pats pakalpojums ir krietni ērtāks.
No iesūtītajiem telefonu tūkstošiem visvairāk pārstāvēti tādi zīmoli kā Nokia, Samsung un LG. Arvien vairāk klienti uzpirkšanai iesūta Apple iPhone telefonus, kurus ir iespējams pārdot par ļoti labu cenu, ja telefona aparāts ir labā tehniskā stāvoklī.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.