Aizņemies videi draudzīgu kredītu

 Vai esi kādreiz domājis, kā būtu, ja aizņemoties kredītu, lai risinātu savas finansiālās problēmas, Tu palīdzētu uzlabot dzīves kvalitāti arī citiem? Mūsdienās mēs daudz runājam par globālām un starptautiskām problēmām, kuru pamatā ir cilvēku egoisms, savtība un nenovīdība. Parasti mēs domājam ļoti lienāri, tas ir, tikai par tuvākajiem plāniem un to īstenošanu, par aktuālākajām problēmām un to novēršanu. Visticamāk, izvēloties paņemt kredītu pie kādas no nebanku kredītdevēju iestādēm, mēs to darām ar pavisam vienkāršu mērķi – risināt savas finansiālās problēmas īslaicīgā laika periodā. Taču šobrīd kredītattiecības  var arī labvēlīgi ietekmēt apkārtējo vidi.

 Jautāsiet, kā? Pavisam vienkārši!

 Šobrīd nebanku kredītdevēju aprindās atpazīstams kļūst Zaļais kredīts. Aizņemoties pie šī aizdevēja, tiks iestādīts viens koks kādā no Latvijas mežiem vai parkiem. Tātad, izvēloties saņemt aizdevumu pie

 Zaļais kredīts, Tev ir iespēja risināt ne tikai savas problēmas, bet arī palīdzēt globāli. Pie Zaļais kredīts ir iespējami ātrie kredīti internetā. Gluži tāpat, kā pie citām ātro kredītdevēju kompānijām, arī Zaļais kredīts ir pavišam vienkārši un ērti kredīta saņemšanas un atmaksāšanas nosacījumi.

 

Saņemt naudu!

 

 Pirmkārt, Tev tiek piedāvāta iespēja Zaļais kredīts mājaslapā izvēlēties sev atbilstošāko aizdevuma summu. Šobrīd summas robežas ir no  100 līdz 1000 latiem. Pie naudas summas izvēles ir svarīgi izvērtēt dažus nosacījumus. Vissvarīgākais nosacījums, protams, ir Tavs izvērtējums, kādu naudas summu mēnesī varēsi atļauties kredīta atmaksāšanā. Kad esi noteicis naudas atmaksas robežas, izvērtē un plāno savu personīgo budžetu, izvēloties, uz cik ilgu laiku veidosi savas kredītattiecības. Lai nerastos negatīva pieredze, lieki pārmaksājot naudu kredīta atmaksāšanā, Zaļais kredīts jau piedāvā konkrētajai naudas summai optimālo laika periodu kredīta atmaksāšanā. Piemēram, aizņemoties 1000 latus, šīs naudas summas atmaksāšanā tiek piedāvāts 7 mēnešu ilgs atmaksas termiņš.  Otrkārt, kad esi apsvēris, cik lielu naudas summu varēsi mēnesī atmaksāt un uz cik ilgu laiku esi gatavs slēgt kredītattiecības, vienkārši noformē naudas pieteikumu Zaļais kredīts mājaslapā un gaidi apstiprinājumu kredīta piešķiršanā. Tas, vai nauda Tev tiks aizdota, būs atkarīgs no tā, vai Tava kredītvēsture ir pozitīva.

 Izvēlies arī Tu dzīvot zaļi, domāt zaļi un risināt savas personīgās finansiālās problēmas, palīdzot globāli.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.