Ātrais aizdevums internetā no Viasms

Viasms aizdevējs ir populārs Latvijā ar īpaši izdevīgiem kredīta saņemšanas un atmaksāšanas nosacījumiem. Arī pie Viasms ir peejams pirmais aizdevums bez maksas, kas ir lieliska iespēja tiem, kas ir izlēmuši aizņemties naudu pirmo reizi. Ātrums naudas lietās ir ļoti svarīgs, jo ne velti saka, ka laiks ir nauda. Tieši šādā veidā arī to var saprast, ka katra minūte ir tā nauda, ko iespējami ātri vari saņemt no Viasms.

 

Viasms ir tā kredītiestāde, kas ir pievinojusies Latvijas Nebanku kredītu asociācijā. Tas nozīmē, ka šis aizdevējs strādā pēc naudas aizdošanas godīguma kodeksa. Pie šī aizdevēja naudas aizdevuma līgums ir skaidrs un saprotams, kas neslēpj nekādu viltus naudas izkrāpšanu no saviem aizņēmējiem. Pie Viasms ir spēkā tā saucamie ātrie kredīti internetā. Tieši šāds kredītu veids mūsdienās ir ļoti pieprasīts, jo kas gan vistiešāk raksturo 21. gadsimtu? Tās ir interneta tehnoloģijas un plašās iespējas, ko sniedz nauda. Lai iegūtu iztrūksošo naudu savā budžetā, ir jākļūst par viasms klientu. Pie šī aizdevēja naudas aizņēmums ir ļoti ērts. To raksturo pirmkārt, bezprocentu kredīts. Tas nozīmē, ka pirmajā aizņemšanās reizē vari aizņemties līdz pat 150 latiem un Tev nebūs jāatdod atmaksas procenti. Tas ir ļoti labs piedāvājums, īpaši jau mūsdienu uz peļņu tendētajā sabiedrībā. Otrkārt, viasms ir viens no tiem aizdevējiem Latvijā, kas izsniegs naudu bez ķīlas un bez galvotāja. Treškārt, paņemt kredītu arī pie šī aizdevēja varēsi gan ar sms palīdzību, gan arī aizpildot internetā naudas pieteikuma anketu. Pie viasms ir iespējama arī atmaksas termiņa pagarināšana, kas ir patiešām ērts piedāvājums situācijās, kad neparedzētu apstākļu dēļ, ieplānotajā naudas atdošanas dienā, kredītu atmaksāt nav iespējams. Tieši termiņa pagarināšana, lai gan ir maksas pakalpojums, tomēr izglābj aizņēmējus no lieliem naudas atmaksāšanas kavējuma procentiem.

 

Saņemt naudu!

 

Viasms, gluži tāpat kā citas kredītiestādes, stingri vērtēs, vai Tev ir maksātspēja. Tas nozīmē, ka lai gan viasms nepārliecinās par tavu darba vietu, jo pie kredīta saņemšanas nav jāiesniedz darba vietas izziņa, tomēr kredītiestādei ir svarīga informācija par taviem ikmēneša potenciālajiem ienākumiem, kas var arī nebūt patstāvīga darba vieta. Tādēļ izvērtē kārtīgi savus ikmēneša ienākumus, apsver nepieciešamos izdevumus un aizņemies tad, ja aizņēmums tev palīdzēs grūtās situācijās, nevis sarežģīs Tavu budžeta plānošanu.

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.