Ātrais kredīts bez ķīlas internetā

Vai vispār ir iespējams mūsdienās dabūt kredītu bez ķīlas? Jā, tas ir iespējams, tādēļ ātrie kredīti internetā ir viens no pieprasītākajiem neparedzētu naudas problēmu risināšanas veidiem. Lai izprastu, kāda nozīme ir ķīlai attiecībā pret naudas aizņēmumu, jāapzinās, ko nozīmē kredītattiecības.


Parasti brīdī, kad notiek neparedzēti finansiālie apstākļi, ātrākais problēmu risināšanas veids ir ātrs naudas aizdevums. Šādu naudas aizdevuma veidu raksturo protams neliels laika posms no naudas pieteikuma līdz naudas saņemšanas brīdim, maksimāli precīzas naudas summas aizņēmums uz neilgu laika posmu, kā arī naudas aizņēmums bez liekiem atmaksas procentiem. Taču nereti kredītņēmējam ir jāsaskaras ar pavisam neērtu situāciju, kad nepieciešamās naudas saņemšanas brīdī, tiek prasīta ķīla attiecībā pret naudas izsniegumu. Parasti ķīla tiek prasīta kā drošības garants, gadījumā, ja naudas ņēmējs naudu neatmaksā. Tad ķīla kalpo kā aizņemtās naudas summas līdzvērtība, kura tiek uzskatīta par aizdevuma atmaksu.


Saņemt naudu!


Attīstoties kredīta nosacījumiem, arī naudas aizdevuma līgums ir kļuvis izdevīgāks. Tas nozīmē, ka aizņemoties naudu, gandrīz ikviena ātro kredītu iestāde Latvijā vairs neprasa no aizņēmēja līdzvērtīgu ķīlu pret aizdodamo summu. Šāds nosacījums ir pieņemts vairāku apstākļu dēļ. Pirmkārt, naudas aizdevums bez ķīlas sniedz iespēju patiešām maksimāli īsā laika posmā iegūt steidzami nepieciešamo naudu, jo tiek izslēgta ķīlas dokumentu kārtošana naudas izsniegšanā. Otrkārt, aizņēmēja maksātspēja nosakāma jau naudas aizdošanas brīdī, pārbaudot kredītvēsturi un uzreiz izvērtējot naudas aizdošanas drošību. Tāpēc arī kredītdevēji vairs neuzskata par nepieciešamu samērā nelielu naudas summu aizdošanā formēt ķīlas dokumentāciju naudas izsniegšanas brīdī. Treškārt, īstermiņa kredīts, īstenojot savu ātras naudas saņemšanas un vieglas naudas atmaksāšanas politiku, tiek saglabāts, neradot liekas problēmas ķīlas izsniegšanā pret steidzami nepieciešamo naudas aizņēmumu. Tas arī nozīmē drošu naudas aizņēmumu. Un rezultātā arī pašam naudas ņēmējam nav jāuztraucas par iespējamu šķiršanos no savas mantas, kas ir nozīmēta kā ķīla, brīdī, kad radušās neparedzētas grūtības naudas atmaksāšanā.


Tāpēc izmanto izdevīgas kredītsaistības, ko paredz populārākie ātro kredītu devēji Latvijā, kā viasms, sohocredit un citi, izvērtējot jau uzskaitītās prioritētes naudas aizņēmumā – tas ir ātrais kredīts bez ķīlas.


Aizņemies, izvērtējot savas atmaksas iespējas!

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.