Ātrie kredīti internetā – mūsdienīgākais finanšu pakalpojums

Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka ātrie kredīti ir moderns 21.gadsimta finanšu risinājums un atzīst, ka labprātāk izvēlas nebanku kredītdevēju sniegtos pakalpojumus tāpēc, ka banku aizdevumu noformēšana ir pietiekoši sarežģīts process. Šādi secinājumi radušies pēc tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS veiktajā pētījuma datiem.

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc ātrie kredīti Latvijā tiek uzskatīti par modernu finanšu risinājumu ir tehnoloģija, kāda tiek pielietota kredītu izsniegšanai. Ātrā kredīta noformēšana ir pietiekoši vienkāršs process. Klientam ir nepieciešams interneta pieslēgums, konts bankā un aktīvs mobilā tālruņa pieslēgums.

Profila izveide ātro kredītu uzņēmumu lapās ir ātra un vienkārša – kredītņēmējiem ir iespēja pieteikties ātrajam kredītam, aizpildot pieteikuma anketu internetā un apstiprinot savu kontu, veicot pārskaitījumu 1 santīma apmērā. Ātrumu un ērtību par galveno priekšrocību ātrajiem kredītiem atzīst 52% respondentu, jo uzskata, ka aizņemties bankā ir pārāk sarežģīti.

Saņemt naudu!

Klientiem nav jādodas uz iestādi vai jāstāv rindā bankā, jo iespējams saņemt ātro kredītu 15 minūtēs – šo aspektu kā galveno ātro kredītu izvēles iemeslu norāda 41% respondentu. Ātro kredītu iestādēs iespējams aizņemties no pāris desmitiem līdz vairākiem tūkstošiem latu – 30% aptaujāto atzīst, ka bankās nav iespējams aizņemties tik mazu summu. Vairāk kā katram ceturtajam (27%) respondentam ir tikusi liegta iespēja aizņemties naudu bankās kredītvēstures vai ienākumu līmeņa dēļ.

Apskatot visus šos aspektus var secināt, ka ātrie kredīti nenoliedzami ir ērts un mūsdienīgs veids, kā aizņemties naudu, lai iztiktu līdz nākamajai algas dienai, iegādātos kādu sen kārotu preci ar sezonas atlaidi vai atdotu steidzamu parādu. Portāls Gudriem.lv piedāvā plašāko ātro kredītu salīdzināšanas servisu Latvijā. Atcerieties, ka pirmo kredītu vairumā uzņēmumu varat saņemt bez maksas. Tas nozīmē, ka par pakalpojuma izmantošanu jums nebūs jāmaksā procenti kredītiestādei un varēsiet atdot tieši tik cik aizņēmāties. Tomēr jāņem vērā, ka ātrais kredīts nav ilgtermiņa risinājums finanšu problēmām un pirms noformējiet jebkādu kredītu, izvērtējiet savas iespējas to atmaksāt.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.