Atvērts Latvijā pirmais Mobilo tehnoloģiju centrs

Jau nedēļu Rīgā darbojas Latvijā pirmais Mobilo tehnoloģiju centrs. Bite Latvija veikals Merķeļa ielā 2 pārtapis par centru, kur klātienē apskatāmi un notestējami jaunākie mobilo tehnoloģiju produkti – dažādu zīmolu viedtālruņi un jaunākās paaudzes mobilā interneta modemi. Visiem testa tālruņiem ir iespējams praktiski izmēģināt funkcijas, tostarp arī ieiet internetā un izvērtēt tālruņa atbilstību klienta vajadzībām un paradumiem. Mobilo tehnoloģiju centrā konsultācijas un palīdzību klientiem sniedz Bites darbinieki, kas specializējušies jauno tehnoloģiju un viedtālruņu jomā.
 
„Mobilais tālrunis jau sen vairs nav tikai zvanīšanas ierīce – daudziem tas aizvieto datoru, fotoaparātu, mūzikas atskaņotāju un piezīmju blociņu. Mainoties cilvēku vajadzībām, attīstās arī tehnoloģijas un, ja lietojat BlackBerry vai kādu citu viedtālruni, arī jautājumi par tā uzstādīšanu un uzturēšanu kārtībā kļūst specifiskāki un sarežģītāki. Reaģējot uz šo tendenci, pašā Rīgas sirdī esam atvēruši Mobilo tehnoloģiju centru. Tas paredzēts gan tehnoloģiju faniem, gan biznesa klientiem, gan jebkuram cilvēkam, kas lieto viedtālruni vai mobilo internetu,” stāsta Oksana Stankeviča, Bite Latvija klientu apkalpošanas direktore.
 
Starptautiskie pētījumi liecina, ka pasaulē 2010. gadā viedtālruņu pārdošanas apjomi salīdzinājumā ar 2009. gadu ir dubultojušies. Bite Latvija viedtālruņu pārdošanas apjoms šī gada pirmajos 8 mēnešos pieaudzis par 135%, salīdzinot ar attiecīgo periodu 2009. gadā. Bite Latvija klienti ir īpaši iecienījuši BlackBerry. Šie viedtālruņi lieliski nodrošina mobilā tālruņa, e-pasta, interneta pārlūka un piezīmju grāmatiņas funkcijas. Visiem BlackBerry mobilajiem aparātiem ir parocīgā QWERTY klaviatūra un liela izmēra ekrāns, kas ļauj viegli izlasīt informāciju.
 
Mobilo tehnoloģiju centrā klātienē iespējams izmēģināt 20 jaunāko viedtālruņu modeļus. Visos testa tālruņos ir aktivētas SIM kartes un mobilā interneta pieslēgums. Tas nozīmē, ka, testējot tālruni, ir iespējams, piemēram, izmēģināt interneta pārlūku darbībā. Papildus tam jebkurš var saņemt zinoša eksperta padomus par dažādajiem telefonu veidiem un funkcijām. Jaunajā Mobilo tehnoloģiju centrā ir iespējams notestēt arī jaunākās paaudzes VMC modemu. Tā tehniskā kapacitāte ir līdz pat 21 Mb/s, kas nozīmē vidēji 6 Mb/s reālo interneta ātrumu 3G tīklā. Tāpat Mobilo tehnoloģiju centrā iespējams ierasties ar savu klēpjdatoru un klātienē uzinstalēt un notestēt izvēlēto VMC modemu. Kā jebkurā Bites salonā, arī Mobilo tehnoloģiju centrā VMC modemu iespējams paņemt trīs dienu bezmaksas testam. Jaunajā Mobilo tehnoloģiju centrā bezmaksas testam ir iespējams paņemt arī interesējošo BlackBerry tālruni.
 
Mobilo tehnoloģiju centrs atrodas Merķeļa ielā 2.
Darba laiks: 9:00 – 20:00 darba dienās un 10:00 – 17:00 sestdienās
Eksperta konsultācijas: 9:00 – 18:00 darba dienās
Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.