‘Balta’ noslēgusi Baltijā lielāko autotransporta apdrošināšanas darījumu

Latvijas apdrošinātājs "Balta" ir parakstījis līgumu ar vienu no lielākajiem autoparku vadības un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzējiem Eiropā "ALD Automotive", kurš kopumā Baltijas valstīs pārvalda 2500 automašīnas, par tā Latvijā pārvaldītā autoparka apdrošināšanu.

 

Tādējādi, saskaņā ar "Baltas" ziņoto, šis ir visu laiku lielākais autotransporta apdrošināšanas darījums Baltijas apdrošināšanas tirgū.

 

Noslēgtā sadarbības līguma ietvaros "Balta" sniegs KASKO un OCTA apdrošināšanu "ALD Automotive" vairāk nekā 1000 automašīnu lielajam autoparkam Latvijā, kas pamatā sastāv no vieglajām automašīnām, kuras ir nodotas nomā "ALD Automotive" klientiem. Noslēgtais sadarbības līgums paredz arī individuāli klienta vajadzībām pielāgotu atlīdzību izmaksu procesu, kas ļaus paātrināt apdrošināšanas gadījumu izskatīšanu un atlīdzību izmaksu veikt vidēji sešu dienu laikā.

 

"Ar "ALD Automotive" uzņēmumu "Balta" sadarbojas jau trešo gadu, mums ir bijusi iespēja labi iepazīt klienta darba specifiku, lai izstrādātu tieši viņa vajadzībām pielāgotu sadarbības modeli, kas ietver augstas pievienotās vērtības apdrošināšanas pakalpojumus gan vietējā, gan arī starptautiskā mērogā. Šāda individuāla pieeja ir ļoti būtiska lielu autoparku uzturēšanā, jo uzņēmumam jāspēj sevi pasargāt no ļoti plaša dažādu risku klāsta, vienlaikus saglabājot iespēju ātri novērst galvenajam resursam – autotransportam – nodarīto kaitējumu. Tāpēc galvenais uzsvars šajā sadarbībā tiks likts uz ātru un efektīvu lēmuma par apdrošināšanas atlīdzību izmaksu pieņemšanu. Klientam nebūs jātērē laiks un līdzekļi, aizpildot atlīdzību pieteikumus, – viss notiks telefoniski, un jau vienas sarunas laikā būs iespējams vienoties par atlīdzības izmaksu," skaidro "Balta" valdes loceklis un pārdošanas direktors Aivars Vilnītis.

 

Avots: www.delfi.lv
 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Apdrošināšanas ziņas, Finanšu ziņas.