“Bite Latvija”: Katrs otrais savus mīļos Valentīndienā apsveiks telefoniski

Šogad jau 629. reizi pasaulē tiks atzīmēta Svētā Valentīna diena. Kā Bite Latvija noskaidrojusi aptaujā, katrs otrais Latvijas iedzīvotājs jeb 52% sev tuvos cilvēkus šogad plāno apsveikt ar mobilā telefona starpniecību. Katrs piektais to plāno darīt ar pikantas īsziņas palīdzību. Tomēr par labāko dāvanu otrai pusītei gandrīz 40% aptaujāto atzīst kaislīgu skūpstu, savukārt, 36% Latvijas iedzīvotāju – romantiskas vakariņas.
"Draugu un paziņu sveikšanā Valentīna dienā līdzīgi kā citos svētkos apkārt klejo gan mīļas, gan humora pilnas un pikantas īsziņas, ko cilvēki labprāt sūta viens otram. Daudziem tā ir arī diena, kad piezvanīt un garākā telefona sarunā apmīļot mammu, brāli vai kādu draugu. Tomēr kā liecina mūsu aptauja, ja runa ir par mīļoto cilvēku, tad priekšroka viennozīmīgi tiek dota divvientulībai un romantiskiem pasākumiem, kad mobilais telefons uz kādu brīdi tiek nolikts malā un tiek baudīta otra cilvēka klātbūtne," par visu mīlētāju dienas sveikšanas tendencēm stāsta Kristīne Britāne Bite Latvija marketinga vadītāja.
Iepriekšējos gados Bite pārbaudīja Latvijas iedzīvotāju kaislīgumu skūpstoties, 2009. gadā Bite Latvija veikala skatlogā notiekošajā ilgākā skūpsta konkursa finālā tika uzstādīts rekords – skūpsta ilgums 5 stundas un 1 minūte.
 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.