Ceļojošā fotoizstāde „Lepns.Stiprs.Pamanāms.”

2015.gada 26.februārī notiks ceļojošās fotoizstādes „Lepns. Stiprs. Pamanāms.” atklāšana, “Pop-Up mākslas galerijā” t/c “Galleria Riga”, 6. stāvā Dzirnavu ielā 67, Rīgā. Fotoizstādē tiks atspoguļots 9 cilvēku ar invaliditāti viedoklis par to, „Ko Man nozīmē neatkarīga dzīve?”, tādējādi akcentējot neatkarīgas dzīves nozīmi ikdienas dzīvē. Projektā piedalās cilvēki ar invaliditāti no dažādiem Latvijas novadiem.

 

Ceļojošās fotoizstādes tapšanas laikā projekta komandai bija iespēja tikties ar dažādiem cilvēkiem, ar spēcīgām nostādnēm attiecībā uz vienlīdzīgu dzīves kvalitāti, lai personu ar invaliditāti ikdienas dzīves apstākļus padarītu cilvēciskākus un servisu pieejamāku, ļaujot cilvēkiem ar invaliditāti dzīvot neatkarīgu dzīvi tāpat, kā to dara pārējie sabiedrības locekļi.

 

Fotoizstādes mērķis ir parādīt, ka ikvienam ir tiesības uz savu neatkarīgu dzīvi, tajā pašā laikā veicinot sabiedrības izpratni par šo tēmu, kā arī uzrunāt un radīt motivāciju tiem, kas ir pazaudējuši ticību neatkarīgas dzīves iespējamībai.

 

Es ticu, ka šī fotoizstāde ik vienam liks apstāties un pie sevis uzdot jautājumu  „Ko man nozīmē neatkarīga dzīve?” – arī tai sabiedrības daļai, kas ikdienas steigā ir aizmirsusi novērtēt savas dzīves vērtības.

 

Ceļojošā fotizstāde tiks izstādīta Latvijas novadu pašvaldībās un citās sabiedriskās vietās. Seko mums līdzi sociālajā tīklā Facebook, lai uzzinātu par to, kur šobrīd fotoizstāde ir apskatāma.

 

Ceļojošajā fotoizstādē „Lepns.Stiprs.Pamanāms.” ir apskatāmas 9 fotogrāfa Valtera Mednieka fotogrāfijas, kurās iemūžināti cilvēki ar invaliditāti. Izstādi organizē Gatis Caunītis. Par vizuālo noformējumu ir atbildīgs Kristaps Priede.

 

Katru dienu no plkst. 12:00 – 19:00 esi laipini aicināts apskatīt ceļojošo fotoizstādi „Lepns. Stiprs. Pamanāms.” “Pop-Up mākslas galerija” t/c “Galleria Riga”, 6. Stāvā Dzirnavu iela 67, Rīgā. Šajās telpās fotoizstāde atradīsies līdz 7.martam.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Gudrās informācijas kumosiņš, Komunikāciju ziņas.