Cik maksā veselība?

Labi būtu, ja visa mūža garumā mēs varētu sapelnīt pietiekami daudz naudas, kas atspēkotu vispārēju cilvēka veselību. Ir divi iemesli, kādēļ tas nav iespējams. Pirmkārt, veselībai nav noteiktas cenas, jo tā ir tik nenovērtējama prece, kuras vērtību nespēj segt kāda konkrēta naudas summa un, otrkārt, nepieciešamā nauda veselības uzturēšanai var būt vajadzīga ne tikai mūža nogalē, kad ir sakrāta pietiekami liela naudas summa, bet arī jebkurā dzīves situācijā. Viennozīmīgi, ir skaidrs, ka veselība ir ļoti sarežģīts cilvēka pastāvēšanas mehānisms, kas prasa papildu līdzekļus, un nekad nevar skaidri zināt, kad un cik liela naudas summa būs nepieciešama. Īstermiņa kredīts veselības uzturēšanā būs labākais risinājums, kad nepieciešamā nauda būs vajadzīga arī tad, kad visa alga iztērēta.

 

Saņemt naudu!

 

Ja veselības problēmas prasa naudas līdzekļus līdz pat 2000 latu robežai, tad šāds kredītlimits pieejams pie credit24. Pie šī aizdevēja naudu iespējams atmaksāt pa mēnešiem. Tiek piedāvāta iespēja naudas atmaksāšanu sadalīt līdz pat 24 mēnešiem. Protams, jo ilgāka naudas atmaksāšanas sadale pa mēnešiem, jo mazāka summa mēnesī būs jāatmaksā. Toties, aprēķinot vispārējo naudas atmaksāšanas summu ar sākotnēji aizņemto naudas summu, jāsaka, ka šādas lielākas naudas summas atmaksāšana būs dārgāka, jo pie credit24 darbojas kredīta procenti. Kredīta kalkulators noderēs, lai pārbaudītu, kādu naudas atmaksāšanas summu nāksies pārmaksāt. Toties , lai izmantotu ātru naudas saņemšanu un tās atmaksāšanu ar samērā nelielu naudas summas aizdevumu, vari izmantot iespējas, ko sniedz ātrais naudas kredīts, jo nekad jau nevar zināt, cik izmaksās veselības problēmas. Arī credit24 izsniedz ātros kredītus internetā, tikai atšķirība ir tā, ka kredītlimits pie šī aizdevēja sniedzas līdz pat 2000 latiem, kas pie vairākiem citiem ātro kredītu devējiem Latvijā nav iespējams. Tādēļ ir realizēti ātrie kredīti bez maksas ar samērā mazākām naudas aizņemšanās summām. Piemēram, ātrais kredīts līdz 200 latiem pieejams pie smscredit. Turklāt šādas ātrās naudas saņemšanā iespējams sms kredīts.

Daudzi saka, ka par naudu veselību nenopirksi, bet vajadzētu gan domāt tā, ka iespējams veselību uzturēt, izlietojot naudu tikai kā līdzekli veselības veicināšanai.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Gudrās informācijas kumosiņš.