Izmaksas pēc vidusskolas beigšanas

Studijas augstskolā veido papildu izmaksas ikvienam topošajam studentam. Bieži vien rodas lieki satraukumi pie studiju iestāšanas maksas. Tie ir pirmie nopietnie izdevumi, lai vispār uzsāktu studijas augstskolā. Jau no 2010. gada ir realizēta vienotā studiju maksa vairākām augstskolām, taču ir arī tādas augstskolas, kur par katru programmas pieteikumu ir jāmaksā atsevišķa iestāšanās maksa. Labs palīgs Tev būs naudas aizņēmums, ja tieši tajā brīdī, kad ir uzsākta dokumentu iesniegšana augstskolās, Tev nav naudas, ko samaksāt, lai iestātos Tevis izvēlētajā studiju programmā.

 

Pirmais variants ir iet uz banku un sēdēt garās rindās, lai uzsāktu kredītsaistības. Tādā veidā Tu vari pazaudēt laiku, kad notiek rindās stāvēšana pie iestāšanās augstskolās, jo arī iestāšanās procesam ir nepieciešams gana liels laiks. Otrais vaiants ir izvērtēt iespējas, ko sniedz interneta kredīti. Aizņemties naudu vari pat sēžot rindā pie iestāšanās kādā no augstskolas programmām. Tas ir iespējams tikai ar tava mobilā telefona palīdzību. Sms kredīts šobrīd pieejams lielākoties no 20 gadu vecuma.

 

Saņemt naudu!

 

Piemēram, pie smscredit varēsi saņemt nepieciešamo naudu ar ļoti ērtiem atmaksas nosacījumiem, jo bezmaksas kredīts būs pieejams teju 15 minūšu laikā. Viasms arī ir izveidojuši īpaši izdevīgas kredītu aizņēmuma programmas un pie šī kredīta devēja varēsi saņemt naudu ar īsziņas palīdzību līdz pat 150 latiem. Vidēji iestāšanās augstskolās maksā sākot no 20 līdz 30 latiem. Tā kā naudas aizņēmums Tev ļaus pie reizes šo svarīgo notikumu atzīmēt kādā kafejnīcā. Nenoliedzami pēc vidusskolas beigšanas iestāšanās maksa augstskolās nav vienīgie izdevumi. Noteikti vēlēsies uzsākt studijas ar jauniem mācību materiāliem. Pēc naudas saņemšanas un izlietošanas nepieciešamo izdevumu segšanai, aizņēmumu vari atmaksāt līdz pat vienam mēnesim. Nesatraucies, ja Tavas kredītsaistības ir paredzējušas viena mēneša atmaksas termiņu, jo šobrīd ir iespējami arī naudas atmaksas termiņa pagarinājumi. Lai gan tas ir maksas pakalpojums, tomēr nenoliedzami tas būs izdevīgāks naudas ietaupījums, nekā augstie soda procenti.

 

Aizņemies atbildīgi, un uzsāc bez liekām raizēm savas studijas augstskolā!

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.