Kā ietaupīt naudu, iepērkoties internetā?

Sākot ar atlaižu kuponiem, klientu lojalitātes programmām un informatīvo ziņu lapu piedāvājumiem – ir daudz veidu kā ietaupīt naudu, iepērkoties internetā. Ir gana daudz piedāvājumu, kas ir pieejami arī tiešsaistē un dos Tev iespēju ietaupīt pamatīgu naudas summu pretstatā izmaksām, kuras būtu, iegādājoties preci uz vietas veikalā vai pa tālruni. Šis ceļvedis iepazīstinās Tevi ar ieteikumiem un viltībām kā ietaupīt naudu, iepērkoties internetā, ja esi online iepirkšanās iesācējs.

 

1. Online kuponi.
Latvijā darbojas gandrīz 30 kolektīvās iepirkšanās kuponu portāli, kuros var atrast piedāvājumus par īpašām cenām vai ar ievērojamu atlaidi.

 

2. Salīdzināšanas portāli.
Salīdzināšanas portāli palīdzēs salīdzināt preču cenas internetā.

 

3. Tiešsaistes mājaslapas pārbaudi divreiz!
Ja Tu meklē kādu preci sev zināmā interneta veikalā vai vēlies iegādāties kāda konkrēta zīmola preci, pirms veikt pirkumu, noteikti pārskati arī citu e-veikalu piedāvājumus. Bieži vien tādās tiešsaistes lapas kā eBay vai Aliexpress ir atrodama identiska vai līdzīga prece par daudz zemāku cenu un tādējādi Tev ir iespēja tikt pie daudz izdevīgāka piedāvājuma. Pirms pirkt, noteikti pārbaudi preces aprakstu un atsauksmes, lai pārliecinātos par preces autentiskumu.

 

4. Pierakties uz jaunumu saņemšanu un piesakies klientu lojalitātes programmām.
Pierakstīšanās uz jaunāko ziņu saņemšanu par sev interesējošo preču un pakalpojumu izpārdošanām un aktualitātēm, nodrošinās Tev iespēju, kā vienam no pirmajiem, uzzināt par īpašajiem piedāvājumiem. Bieži vien šāda informācija tiek sūtīta lojālajiem klientiem pirms izziņošanas par to plašākai sabiedrības daļai. Tev var būt iespēja tikt pie atlaidēm vai dāvanām dzimšanas dienā un Ziemassvētku laikā.

 

5. Preču piegādes padomi.
Meklē vietnes, kuras piedāvā bezmaksas piegādi (free shipping).
Ja iespējams, iegādājies preces no viena pārdevēja, lai ietaupītu uz piegādes izmaksām.
Iegādājoties preci no vietējiem interneta veikaliem, izvēloties e-veikalu pēc iespējas tuvāk Tavai atrašanās vietai, ir iespējams ietaupīt uz maksu par piegādi.

 

6. Honey.
Šis “slinkais” online iepirkšanās triks Tev ietaupīs kaudzi naudas! Tiem, kuri lieto Google Chrome pārlūku, iespējams uzstādīt bezmaksas paplašinājumu HONEY, kas ietaupīs naudu, iepērkoties internetā.

 

Kā tas darbojas?
Tiklīdz paplašinājums ir pievienots Tavai darbvirsmai (Desktop), tas automātiski akceptē visus atlaižu kodus, kuri eksistē interneta veikala vietnē. Honey parādīs cik katrs no atlaižu kodiem Tev ietaupīs, kā arī cik cilvēki ir veiksmīgi izmantojuši šo kodu. Tā vietā, lai internetā meklētu kuponu kodus Tu varēsi būt pārliecināts, ka zini aktuālāko piedāvājumu un tas darbojas.

 

Kad esi gatavs noformēt pirkumu, Honey parādīs, cik daudz atlaižu kodus ir iespējams izmantot un automātiski tos piemēros Tavam pirkumam. Daži no kodiem dos atlaidi pirkumam, savukārt citi ir bezmaksas paraugu saņemšanai. Ja kods ir paredzēts bezmaksas paraugam kopā ar pirkumu, Honey automātiski pievienos šo vienību Tavam pirkuma grozam pirms pirkuma apstiprināšanas. Iespējas var būt plašas!

 

Honey darbojas ne tikai interneta veikaliem, bet arī ēdienu piegādes lapām un citām vietnēm.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Gudrās informācijas kumosiņš.