Laimē neaizmirstamu Valentīna dienu Lietuvā!

Gudriem.lv sadarbībā ar Apollo.lv piedāvā Tev iespēju laimēt burvīgu, romantisku Valentīna dienu Lietuvā (2 personām)!

Lai pieteiktu dalību konkursā, Tev jāizdara tikai 2 vienkāršas lietas:

Laimīgo uzvarētāju noskaidrosim jau visu mīlētāju dienā – 14.februārī!

Nosviniet Valentīna dienu Druskininkos – Lietuvas mūsdienīgākajā kūrortā un izbaudiet izklaidi akvaparkā “AQUA MEDUNA” vai ļaujieties slēpošanas priekiem. Redzēsiet arī Viļņas vecpilsētu ar šaurajām ieliņām un izjutīsiet senatnes gaisotni.

1. diena

Plkst. 7:00 izbraukšana no Rīgas. Neliela pietura pie Merkīnes pilskalna - vietā, kur Merkes upīte ietek Nemunā paveras burvīga Dzūkijas ainava.Ierašanās Druskininkos, kura ir zināma kā kūrortpilsēta jau no 1794. g. Pilsētā un tās apkārtnē darbojas daudzas SPA viesnīcas, šeit ir veselīgs gaiss un skaista, sakopta apkārtne. Pilsētas apskate un minerālūdens degustācija. Iekārtošanās viesnīcā. Iespēja atpūsties akvaparkā vai baudīt slēpošanas priekus. Akvaparkā  ,,AQUA MEDUNA” Jūs sagaida 20 dažādu veidu pirtis un saunas- somu,romiešu, turku. Mazākajiem bērniem ir atvēlēta īpaša atpūtas zona DruFun Park – dažādas kāpnes un tiltiņi, slīdkalniņi un labirinti, tīkli un šūpoles. Ja izvēlēsieties apmeklēt akvaparku, saņemsiet 10% atlaidi no papildizmaksās uzrādītajām cenām. Iespēja baudīt slēpošanas priekus kompleksā ,,Snoras Snow Arena” . Kopējais slēpošanas trašu garums ir 1100 m, kalniņu augstums – 66 m. Darbojas slēpju noma, kafejnīca. Nakts viesnīcā.

2. diena

Brokastis viesnīcā. No rīta apskatīsiet Naujasodes vējdzirnavas un lieliskā lietuviešu koktēlnieka A. Česnuļa darbu kolekciju. Ierašanās Viļņā unekskursija pa vecpilsētu - Ģedimina kalns un tornis – vēstures simboli un liecinieki, katedrāle, Viļņas universitātes ansamblis, gotiskā stila Sv. Annas baznīca, rātslaukums un rātsnams, mūsdienīgā Viļņa – Ģedimina prospekts. Brīvais laiks pilsētā. Izbraukšana uz Rīgu. Vakarā pēc 21:00 atgriešanās Rīgā.

LIETUVA – PĒC SNIEGA UN ŪDENS UZ DRUSKININKIEM

Info no Travel RSP

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Gudriem.lv jaunumi.