LMT piedāvā pirmo mobilo komunikāciju komplektu

Lai nodrošinātu plašākās un modernākās komunikāciju iespējas ģimenēm un mazajiem uzņēmējiem visā Latvijā, Latvijas Mobilais Telefons sāk piedāvāt jaunu produktu – tirgū pirmos mobilos pakalpojumu komplektus. Ģimenes un Uzņēmēja komplektos par izdevīgu cenu ir apvienoti trīs ikdienā biežāk izmantotie un iedzīvotājiem būtiskākie telekomunikāciju pakalpojumi – internets, mājas telefons un mobilās sarunas.

LMT prezidents Juris Binde: ”Jau tagad iespējams prognozēt, ka LMT piedāvātais komplekts būtiski mainīs cilvēku izpratni par mūsdienīgiem un kvalitatīviem komunikāciju pakalpojumiem, kuru galvenā vērtība ir mobilitāte un neierobežota visa veida saziņa. Jaunais komplekts piedāvā ģimenes un mazā uzņēmēja vajadzībām atbilstošāko komunikāciju pakalpojumu kompleksu, kas ikvienam nodrošinās ērtāku, ātrāku un izdevīgāku saziņu.”

Komplektam ir fiksēta mēneša maksa, kas iekļauj noteiktu minūšu skaitu zvaniem uz Lattelecom un LMT tīkla numuriem, noteiktu datu apjomu interneta patēriņam, neierobežotas sarunas līdz pat 6 LMT klientiem savstarpēji, kā arī nepieciešamo gala ierīču izmaksas. LMT piedāvā trīs pieslēgumu veidus – Ģimenes komplekts par Ls 9 un Ls 12 mēnesī un Uzņēmēja komplekts par Ls 25 mēnesī.

Šie ir pirmie telekomunikāciju komplekti ar mājas telefonu, kas nav piesaistīti konkrētai vietai (mājām vai birojam), tos var izmantot visā Latvijas teritorijā, kur ir pieejams LMT tīkls. Jaunie pakalpojumu komplekti ļauj vienlīdz izdevīgi zvanīt kā uz Lattelecom, tā uz LMT tīkla numuriem un izmantot īpašu tarifu zvaniem uz ārzemēm. Pateicoties jaunākās paaudzes rūterim, pakalpojumu lietotājiem ir pieejams bezvadu internets visā mājā vai birojā, kuru iespējams lietot vairākos datoros vienlaicīgi. Rūteris nodrošina iespēju pievienot arī printeri vai ārējo disku, drukāt dokumentus, kā arī attālināti saglabāt liela apjoma failus. Komplektam ir vienkārša uzstādīšana un lietošana – lai to pieslēgtu, nav nepieciešama profesionāļu palīdzība, bet to var izdarīt pats, sekojot instrukcijām.

Šis ir īpaši izdevīgs piedāvājums gan ģimenēm, gan maziem uzņēmumiem, jo ļauj paredzēt un kontrolēt ikmēneša tēriņus par trim dažādiem pakalpojumiem un tos arī ērti apmaksāt vienotā rēķinā. Turklāt mājas telefons un internets tagad ir kļuvis pieejams virknei mājsaimniecību, līdz kurām nesniedzas fiksēto pakalpojumu sniedzēju „kabelis”.
 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.