Man ir tikai 18 gadu un steidzami vajag naudu – ko darīt?

Ļoti bieži rodas situācijas, kad, pamazām uzsākot patstāvīgu dzīvi, pietrūkst naudas. Parasti tiek meklētas izdevīgas darba vietas, kuru darba laikus būtu iespējams savienot ar tikko uzsāktām studijām augstskolā. Taču arī tad, ja tiek pelnīta nauda, ir budžeta trūkums. Tādēļ ir vairākas kredītiestādes, kas piedāvā iespēju aizņemties naudu šādās sarežģītās situācijās – tas ir naudas aizdevums no 18 gadiem.


Tieši palīdzēšana sarežģītās situācijās ir galvenais šāda kredīta izveides nosacījums, jo naudas aizņēmēji labi apzinās, ka jaunietim, kam ir 18 gadu, iespējams nav vēl patstāvīgas darba vietas un nav iespēja aizņemties naudu pret ķīlu. Pārsvarā šādos gadījumos kredīta ņēmējam vēl nav sabojāta kredītvēsture un šāds naudas aizdevums balstās uz naudas atdošanas godavārdu. Protams, pirmais aizdevums bez maksas, ko piedāvā vairākas kredītdevēju iestādes Latvijā, ir jāatmaksā laicīgi, jo pretējā gadījumā var ātri sabojāt savu kredītvēsturi. Tādēļ, izvērtējot visas šīs ātrā kredīta pozitīvās īpašības, jāuzsver kredīta devēju izdevīgie naudas aizdevuma līgumi, kas , lai gan ir ar GPL, tomēr paredz iespēju aiņmeties bez procentiem, jo pārsvarā naudas aizdevums no 18 gadiem ir tikai ātrajiem kredītiem.


Saņemt naudu!


Galvenie nosacījumi naudas iegūšanā ir paša paredzamo finansiālo līdzekļu izvērtēšana un turpmākā budžeta plānošana. Ir jāapzinās, ka ātrais kredīts bez ķīlas un ātrais kredīts bez darba vietas sniedz patiešām lielisku iespēju ātri un ērti tikt pie ļoti nepieciešamās naudas, kas ir īpaši nozīmīga konkrētajā situācijā, un kuras vēlāka atmaksāšana attaisnos kredīta ņemšanu. Tātad galvenais nerakstītais nosacījums ātrajam kredītam no 18 gadiem ir paša kredītņēmēja budžeta plānošana turpmākajam mēnesim, jo parasti ātrais aizdevums internetā tiek izsniegts uz maksimāli 30 atmaksāšanas dienām. Apzinoties mūsdienu jauniešu sarežģītos dzīves apstākļus, kad ir jāmāk savienot studijas ar darbu, kredīta devēji patiešām augstu novērtē aizņemtās naudas summas godīgu un laicīgu atmaksāšanu. Un tādēļ, redzot, ka ir izveidojusies abpusēji veiksmīga naudas aizņēmuma sadarbība, kredīta devēji vienmēr ir pretimnākoši un iepazīstinās jauno kredīta ņēmēju, kas ir izdevīgs naudas aizdevuma līgums. Piemēram, daudzas kredītdevēju iestādes piedāvā iespēju aizņemties lielāku naudas summu nākamajā aizņemšanās reizē.


Izvērtē ātro kredītdevēju piedāvātās iespējas arī tu, pat, ja tev ir tikai 18 gadu, jo mūsdienu kredītsaistību pamatā ir naudas aizņēmuma izdevīguma, vienkāršuma un pilnīgas atklātības principi, kas neiedzīs tevi neparedzētos parādos.

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.