Nokia paziņo par jaudīgu viedtālruņu grupu

UzņēmumsNokia ikgadējā konferencē Nokia World paziņoja par jaunu viedtālruņu grupu. Visi šīs grupas produkti ir aprīkoti ar jaunāko Symbian operētājsistēmu, kas ievērojami uzlabo tālruņu lietošanas ātrumu un ērtumu. Jaunajos tālruņos ir integrēti uzlaboti Ovi pakalpojumi un lietojumprogrammas, kas uzskatāmi parāda Nokia redzējumu par mobilo nozari, kurā arvien lielāku lomu ieņem sociāli savienoti, uz atrašanās vietu balstīti tālruņi un to sniegtās lietošanas iespējas. Nokia Worldnorisinās Londonā šī gada 14. un 15 septembrī, pulcējot cilvēkus, kurus interesē mobilitāte. 
 
Būtiskākie pirmajā konferences Nokia World dienā pavēstītie jaunumi un notikumi:
3      jauno Symbian viedtālruņu grupu veido jau iepriekš izziņotais Nokia N8 kopā ar trīs jauniem viedtālruņiem — Nokia E7, Nokia C7 un Nokia C6;
4      jaunākā Symbian operētājsistēmas versija nodrošina vairāk nekā 250 jaunas funkcijas un uzlabojumus, saglabājot jau zināmo tālruņa lietotāju saskarni;
5      konferencē tika prezentēts jaunais Nokia N8, kas ir viedtālrunis izklaidei un ir aprīkots ar pasaules labāko mobilā tālruņa kameru;
6      sākot ar Nokia N8 izlaišanu, Nokia nodrošinās plašākas pakalpojumu iespējas Ovi Veikalā. Lietotājiem tiks piedāvātas atpazīstamākas un unikālākas lietojumprogrammas un spēles, kā arī pārskatāmāks Ovi Veikala saturs.
7      Nokia paziņoja par bezmaksas Ovi Kartes jaunāko beta versiju, kas aprīkota ar jaunām funkcijām gājējiem un braucējiem.
Viedtālrunis ikvienam
 
Papildu Nokia N8 jaunā Symbian viedtālruņu grupa ietver:
 
  1. Nokia E7 — lielisks biznesa viedtālrunis. Ar integrētu Microsoft Exchange ActiveSync sistēmu Nokia E7 nodrošina tiešu, reāllaika un drošu piekļuvi korporatīvajam e-pastam un citām personīgajām lietojumprogrammām. Nokia E7 ir 4†collu skārienekrāns, kas aprīkots ar Nokia ClearBlack tehnoloģiju labākai redzamībai ārtelpās un pilna tastatūra. Biznesam Nokia E7 ir nevainojama forma un izmērs, kas ļauj viegli strādāt ar dokumentiem, pārskatīt izklājlapas vai lasīt un labot slaidus. Tālrunī ir arī pieejama biznesa klases drošības risinājumu kombinācija. Aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena bez nodokļiem ir EUR 495.
 
8        Nokia C7 — elegants sociālās tīklošanas viedtālrunis. Nokia C7 sākuma ekrānā ir iespēja saņemt jaunumus no tādiem sociālajiem tīkliem kā Facebook un Twitter un skatīt e-pastu Yahoo! vai Gmail kontos. Nokia C7 ir 3,5†collu AMOLED ekrāns. Tā dizainā izmantots nerūsējošais tērauds, stikls un noapaļotas formas. Aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena bez nodokļiem ir EUR 335.
 
9        Nokia C6 – neliels, mūsdienīgs viedtālrunis. Nokia C6 ir 3,2†collu AMOLED ekrāns ar neierobežotām skārienekrāna iespējām, kā arī Nokia ClearBlack tehnoloģija labākai redzamībai ārtelpās. Jaunākais Nokia C6 (C6-01) piedāvā ļoti labas sociālās tīklošanas un tālruņu izklaides iespējas. Tā dizainā ir izmantots nerūsējošais tērauds un stikls. Ar Nokia C6 lietotājs nepārtraukti ir pieslēgts e-pastam un lietotājam ir iespējas lejupielādēt lietojumprogrammas un spēles no Ovi Veikala. Aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena bez nodokļiem ir EUR 260.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.