Programma „Gaidīšanas ceturtdienas” – jau 29. martā, pasteidzieties!

Seminārs „Gaidīšanas ceturtdienas” 29. martā no plkst. 11:00 līdz 13:00 aicina sievietes uz tirdzniecības centru „Domina Shopping” lai piedalītos tradicionālajā bezmaksas seminārā jaunajām un topošajām māmiņām. „Gaidīšanas ceturtdienas” semināra laikā, blakus restorānam „Vairāk saules”, jubilejas mēnesī sievietēm būs iespēja satikties ar speciālistiem un iegūt jaunas zināšanas par tēmām, kuras ir aktuālas gan grūtniecības laikā, gan pēc tā.


Uzreiz pēc mazuļa nākšanas pasaulē, barojot mazuli ar krūti, kā arī, ņemot vērā dažādu sezonas produktu pieejamību, māmiņas bieži nomoka jautājums: Ko es drīkstu un nedrīkstu ēst? Vēl lielākas neskaidrības rada padomi, kuri bieži var būt pretrunīgi. Tāpēc par pārtikas produktu lietošanu krūts barošanas laikā mēs aicinājām pastāstīt terapeiti-dietoloģi no „Wellslim centra” – Gunu Rijkuri.


Psihologi noskaidrojuši, ka lielāka sieviešu daļa, gaidot mazuli, baidās no dzemdībām, tāpēc semināra rubrikā, kura veltīta veselībai grūtniecības laikā, aprunāties par šo tēmu ar dalībniecēm aicināta psiholoģe Kristīne Balode. Savukārt „Taka Spa” masiere Janīna Vasiljeva pastāstīs par to, kā ar masāžas palīdzību var uzlabot ādas elastību un novērst striju rašanos.


Semināra rubrikā „Sagatavošanās mazuļa dzimšanai” , „Veselības centra 4” agrās attīstības logopēde Maruta Tiltiņa pastāstīs semināra dalībniecēm par knupīša izmantošanu. Savukārt, Latvijas pediatru Asociācijas loceklis, bērnu ārsts Artis Žeigurs pastāstīs topošajām māmiņām par to, kā attīstīt bērnā patstāvību kā priekšnosacījumu laimīgai dzīvei. Kā parasti, semināra dienā, līdz plkst. 16:00, tirdzniecības centrā „Domina Shopping” , izmantojot „Gaidīšanas ceturtdienu” karti, to īpašnieces varēs iegādāties preces grūtniecēm, zīdaiņiem un bērniem ar īpašām atlaidēm, kā arī izmantot īpašo piedāvājumu dažādos veikalos lai iegādātos apģērbu, apavus, kosmētiku un kosmētiskos līdzekļus sevis lutināšanai. „Gaidīšanas ceturtdienu” karti iespējams saņemt bez maksas, reģistrējoties semināra norises vietā.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Gudrās informācijas kumosiņš.