Kredīts internetā kā papildus peļņas avots?!

Ātrie kredīti Latvijā nenoliedzami guvuši milzu popularitāti. Šo kredītu raksturo augsta procentu likme, neliela aizdevuma summa un īss aizdevuma termiņš. Saņemt kredītu var pat neizejot no mājas, kas aizdevuma saņēmējam var kalpot par lielu plusu. Interneta kredīti tiek noformēti ļoti ātri – kredīts 15 minūtēs ir noformēts un nauda ir pārskaitīta uz kontu.

Ātrie kredīti ir populāri un tos izsniedz pietiekoši liels skaits uzņēmumu, tādēļ pieaug konkurence uzņēmumu starpā. Katrs uzņēmums ar dažādiem paņēmieniem cenšas piesaistīt potenciālos klientus – rīko dažādas akcijas, loterijas, piedāvā lojalitātes programmas, kuru dalībniekiem ir iespēja izmantot dažādas priekšrocības (piemēram, kredīti ar samazinātu komisijas maksu). Vairumā uzņēmumu jaunajiem klientiem ir pieejams bezmaksas kredīts.

Daudzi uzņēmumi, klientu piesaistes nolūkā, spēruši soli tālāk un piedāvā ne tikai izdevīgus noteikumus, bet arī iespēju nopelnīt.

Pamatā noteikumi ir ļoti vienkārši. Klientam jāpastāsta par konkrēto uzņēmumu saviem draugiem, nosūtot ielūgumu reģistrēties uzņēmuma mājas lapā. Ja pēc reģistrēšanās draugi nolemj noformēt kredītu, tad ielūguma izsūtītājs savā kontā saņem noteiktu naudas summu. Pārsvarā atlīdzības summa ir 5 Ls. Attiecīgi – jo vairāk draugu izvēlas paņemt kredītu, reģistrējoties caur Jūsu saiti, jo vairāk Jūs nopelnāt.

Šāda veida sistēmu piedāvā Tādi Latvijā populāri uzņēmumi kā Vivus, SMScredit, Viasms, OpenCredit.

Vivus, Viasms, OpenCredit ļauj nopelnīt 5 Ls, SMScredit – 10 Ls par draugu.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.