Rudens brīvdienas Eiropā

Ceļošana ir labākais veids, kā atpūsties no darba un lieliska iespēja apmeklēt skaistas un interesantas vietas visā pasaulē. Daudzi strādā vasaras sezonā, un vienkārši nevar atļauties paņemt atvaļinājumu šajā periodā. Bet tas nenozīmē, ka  nāksies atteikties no atvaļinājuma pavisam! Arī  rudenī vari paņemt neilgu atvaļinājumu un doties brīvdienās.

 

Rudens ir lieliski piemērots, lai apceļotu Eiropu, jo laiks vairs nav pārspīlēti karsts un Eiropā vairs nav tik daudz tūristu. Vari mierīgi staigāt pa vecpilsētas senajām ieliņām neslēpjoties no karstuma un nelaužot ceļu cauri tūristu pūlim. Rudenīga atpūta Eiropā ar pateicīgiem laika apstākļiem un mērenām cenām pagarinās Tavu vasaru un sniegs patīkamus iespaidus visam atlikušajam gadam.

 

Atvaļinājumu Eiropā septembrī un oktobrī plāno tie ceļot gribētāji, kuri vēlas izbaudīt patīkamos laika apstākļus, kas šajā laikā valda gandrīz visos kūrorta reģionos Eiropā. Eiropas ziemeļu daļa rudenī piesaista tūristus ne tikai ar patīkami silto, rudenīgo laiku, bet arī ar rudens festivāliem un folkloras pasākumiem.

 

Ja plāno atvaļinājumu oktobrī, labāk izvēlies valsti ar sausu un siltu klimatu. Pie mums šajā laikā parasti ir lietusgāzes un laiks pamazām kļūst drūms un vēss. Tādēļ, lai Tu izbaudītu savu ceļojumu pa kā nākas, izvēlies valsti, kurā šajā laikā vēl ir silts, sauss un saulains laiks.

 

Tūristus noteikti ieinteresēs kolorītie festivāli, kuri notiek dažādās valstīs oktobrī. Piemēram Fiestas del Pilar Spānijā vai šokolādes festivāls Itālijā. Berlīnē oktobrī notiek „Gaismas festivāls”, Maltā Tev būs iespēja novērtēt bundzinieku parādi. Eiropas lielāko klubu mūzikas festivālu vari apmeklēt Amsterdamā, savukārt Francijā nobaudīt ēdienus, kuri pagatavoti no kastaņiem.

Oktobrī Dienvideiropā varēsi patīkami pavadīt laiku.

 

Arī novembris ir lieliski piemērots laiks, lai apmeklētu mazos Eiropas “paradīzes stūrīšus”, piemēram, Sicīliju, Kipru vai Krētu.

 

Šādi ceļojumi neprasīs tik daudz finansu ieguldījumu, kā došanās uz citu pasaules malu. Tomēr, ja rodas situācija, ka ceļojumam pietrūkst pavisam mazliet naudas, trūkstošos līdzekļus var aizņemties ātro kredītu uzņēmumos. Pirms kredīta noformēšanas noteikti salīdzini visus pieejamos variantus un izvēlies sev izdevīgāko piedāvājumu.

 

Jauku atpūtu!

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Gudrās informācijas kumosiņš.