Seesam Latvia piedava KASKO “nakts polisi”

Vakar, 13.septembrī, AAS “Seesam Latvia” interneta mājas lapā www.naktspolise.lv piedāvāja akciju – iegādāties KASKO “nakts polisi” uz gadu jebkurai zīmola “Audi” automašīnai par īpašu cenu – 150 latiem. Diemžēl no “Seesam Latvia” neatkarīgu iemeslu dēļ daudzi mājas lapas apmeklētāji to nevarēja izdarīt. Jāpiebilst, ka “nakts polises” piedāvājums pieejams tikai internetā.
Mēs noskaidrojām, ka problēmas radās sakarā ar to, ka vakar ēkā, kurā atrodas CSDD transportlīdzekļu reģistra datu bāze, nebija elektrības. CSDD reģistrā glabājas visa tā informācija par transportlīdzekli, kas nepieciešama, lai sagatavotu transportlīdzekļa apdrošināšanas polisi. Lai iegādātos apdrošināšanas polisi internetā, nepieciešama tiešsaiste ar datu bāzes serveri, taču strāvas trūkuma dēļ akcijas laikā vakar vakarā no pulksten 20 līdz 23 tas nebija iespējams.
“Seesam Latvia” izsludinātās akcijas laikā nekādi nevarēja situāciju vērst par labu. Tomēr mēs atvainojamies visiem, kurus sarūgtināja neveiksmīgie mēģinājumi iegādāties polisi un lai ikvienam, kam šis piedāvājums šķita noderīgs, dotu iespēju to arī izmantot, vēl septembrī minētā akcija tiks atkārtota. Akcijas datumu izziņosim www.seeesampolise.lv un tas noteikti nebūs 13. datumā.
Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Apdrošināšanas ziņas.