SIA “Zetcom” plāno vērties tiesā pret SIA “Bite Latvija”

Sakarā ar SIA "Bite Latvija" publiskajā telpā izplatītajiem paziņojumiem, kuros ir nepamatoti un melīgi norādīts, ka "ZetCOM" reklāmas kampaņā izmantotie dati it kā esot "nekorekti izrēķināti", SIA "ZetCOM" ir uzdevis juristiem uzsākt darbu pie prasības celšanas tiesā, pieprasot atsaukt apmelojošo informāciju.
"ZetCOM" savā reklāmas kampaņā ir izmantojis pašas "BITE Latvija" aprēķināto un publiskoto informāciju par vidējo ieņēmumu no viena klienta. Tādēļ "BITE Latvija" paziņojums ir apzināta patiesībai neatbilstošas dezinformācijas izplatīšana, lai novērstu uzmanību no sabiedrībai svarīgas informācijas – par reālajiem SIA "Bite Latvija" ieņēmumiem no viena klienta.
Amigo pagājušajā nedēļā uzsāka reklāmas kampaņu, kas aicina mobilo sakaru lietotājus izvērtēt savus zvanīšanas paradumus, lai varētu prognozēt savus ikmēneša tēriņus, nevis pakļauties "nulles" radītajam izdevīguma iespaidam. Uzsāktās akcijas mērķis ir aicināt lietotājus izvērtēt piedāvājumus kopumā, un operatora izvēlē neietekmēties no stāstiem par nulles tarifiem, kā arī informēt par reālo situāciju un piedāvājumu tirgū, dodot izvēles iespējas. Akcijas laikā mobilo sakaru lietotājiem tiek piedāvāts izvērtēt, kādi ir bijuši vidējie ieņēmumi uz vienu lietotāju mobilo sakaru operatoriem Bite Latvija un Amigo atbilstoši pēdējiem publiski pieejamajiem datiem.
 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.