“Swedbank” sāk piedāvāt OCTA

No janvāra Swedbank Varakindlustus AS Latvijas filiāle (Swedbank apdrošināšana) sāk piedāvāt klientiem arī sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku obligāto civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu (OCTA). Turklāt sadarbībā ar Swedbank tiek piedāvāts arī jauns pakalpojums – vienošanās par OCTA apdrošināšanu ar ikmēneša maksājumu, kas dod klientiem iespēju maksāt par polisi ik mēnesi, vienlaikus nodrošinot automātisku polises pagarinājumu nākamajiem apdrošināšanas periodiem.
Cena ir noteicošais faktors iedzīvotājiem, iegādājoties OCTA polisi, liecina Swedbank veiktā iedzīvotāju aptauja* – atbildi norādījuši 80% respondentu.
“Swedbank apdrošināšana piedāvā noslēgt OCTA standartlīgumu uz 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem, bet papildus standartlīgumam uz noteiktu termiņu, sadarbībā ar Swedbank, piedāvā vienošanos par OCTA apdrošināšanu ar ikmēneša maksājumu. Pakalpojuma izmantošana ir ērta un vienkārša, jo tas ietver automātisko rēķinu apmaksu – ar iespēju maksājumu veikt vairākās daļās, neliekot šķirties no lielākas naudas summas vienā reizē. Ņemot vērā prognozes par OCTA cenu pieaugumu 2011.gadā, šis pakalpojums būs vēl aktuālāks un piemērots klientu vajadzībām. OCTA polisi var iegādāties savā internetbankā vai jebkurā Swedbank filiālē visa Latvijā,” tā Pēters Kabuns (Peeter Kabbun), Swedbank Varakindlustus AS valdes loceklis Baltijas valstīs.
Vēl taujāti par nozīmīgiem faktoriem, kas ietekmē OCTA polises izvēli, iedzīvotāji novērtē arī iespēju OCTA polisi iegādāties internetā (būtiski 44% aptaujāto respondentu). Tāpat iedzīvotāju aptaujas rezultāti rāda, ka vairums (69%) autovadītāju OCTA iegādājas gadam, 15% – trīs mēnešiem, savukārt 13% šo polisi iegādājas pusgadam.
Swedbank OCTA apdrošināšanu noformēt ir patiešām vienkārši. Lai to noslēgtu, nekur nav jādodas, to var ērti veikt Swedbank internetbankā.
Swedbank Varakindlustus AS ir Swedbank meitasuzņēmums, kas darbojas Latvijā un Igaunijā, ar mērķi piedāvāt Swedbank klientiem nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumus atbilstoši universālās bankas koncepcijai. Swedbank patlaban piedāvā auto apdrošināšanu, mājokļa un ceļojuma apdrošināšanu un tagad arī OCTA.

 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Apdrošināšanas ziņas.