Tele2 klientiem ir ekskluzīvi pieejams planšetdators Dell Streak

Tele2 ir vienīgais operators Latvijā, kas saviem klientiem nodrošina iespēju iegādāties kompānijas Dell jauno planšetdatoru Streak. Atškirībā no citiem planšetdatoriem ar Dell Streak var baudīt ne tikai plašas izklaides, socializācijas un navigācijas iespējas, bet to arī lietot kā mobilo tālruni zvanu veikšanai un īsziņu sūtīšanai. Dell Streakdarbojas ar Googleizstrādāto operētājsistēmu Android 1.6 (drīzumā būs pieejama 2.1 versija), kas strauji gūst popularitāti visā pasaulē.
 
“Tele2 ir prieks saviem klientiem piedāvāt tādu unikālu produktu kā Dell Streak. Līdz ar parādīšanos tirgū tas tika nodēvēts par spēcīgu Apple iPadkonkurentu, kas oficiāli Latvijā nav pieejams. Tomēr Dell Streak ir vairākas priekšrocības. Pirmkārt, tas ir mazāks pēc izmēriem, tāpēc ērtāk pārnēsājams. Otrkārt, to var lietot kā planšetdatoru un mobilo tālruni. Treškārt, standarta modelī ir pieejama 3G datu pārraide, un atšķirībā no Apple iPAD, kuram nav kameras, Dell Streak ir 5 megapikseļu kamera ar duālo LED zibspuldzi foto un video veikšanai un VGA kamera ierīces priekšpusē video zvaniem un telefonferencēm. Pasaulē Dell Streak ir jau ieguvis atzinību gan kā planšetdators, gan kā viedtālrunis. Tagad arī Latvijas iedzīvotāji, tostarp Tele2 biznesa klienti, var to ekskluzīvi iegādāties mūsu klientu apkalpošanas centros visā Latvijā un Tele2 interneta veikalā,” uzsver Jānis Spoģis, Tele2 mārketinga un tirdzniecības direktors.
 
Dell Streak ir liels 5 collu skārienjutīgais (kapacitīvais) ekrāns ar īpašu pārklājumu, kurš aizsargās ierīci no skrāpējumiem. Planšetdatora ietilpīgajā 16GB kartē (atmiņu iespējams paplašināt līdz 32 GB ar MicroSD atmiņas kartes palīdzību) var veidot plašu foto, mūzikas un video kolekciju, kā arī saglabāt citus failus. Dell Streak ir 1Ghz procesors un nodrošināta visu veidu datu pārraide – HSDPA/HSUPA, EDGE, GPRS, WiFi, A-GPS, Bluetooth. Jaunais planšetdators piedāvā plašas sociālo tīklu un e-pastu izmantošanas iespējas. Tajā ir pieejams tādas aplikācijas kā Facebook, Twitter, Flickr, Picasa, YouTube, Skype, Google Talk, Quick Office, Adobe flash, Google maps, Gmail. Dell Streak lietotāji var arī lejupielādēt citas nepieciešamās aplikācijas no Android Market (www.android.com/market/).
 
Plašāka informācija par Dell Streak un Tele2 tarifu plāniem, ar kuriem komplektā ir iespējams iegādāties jauno planšetdatoru, ir pieejama Tele2 mājas lapā.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.