Uzlādējies pozitīvi vasaras karstākajā notikumā – Positivus, Summer Sound un citos festivālos

Festivāli ir gada lielākais notikums, ko gaida teju ikviens skolēns un students. Tās ir pozitīvas vibrācijas visa gada garumā, ko iegūsti no pozitīvas mūzikas, pozitīviem un smaidīgiem cilvēkiem un atmosfēras, kas valda šajā laikā. Pēdējā laika populārākie festivāli Positivus un Summer Sound nav aiz kalniem, jo tie norisināsies jau šomēnes. Diemžēl līdz ar mācību un studiju beigšanos, kad tika svinēti izlaidumi, nauda ir beigusies, taču kādēļ gan laist garām šo pasākumu?

 

Biļešu iepriekšpārdošana tika uzsākta jau pavasarī, bet tas nenozīmē to, ka nevari tikt pie biļetēm, ja vēl neesi tās iegādājies. Šādā situācijā Tev palīdzēs sms kredīts no 20 gadiem. Nesatraucies, ja domā, ka Tavs vecums neatbilst, lai būtu iespējams saņemt aizdevumu, jo vari saņemt līdz pat 200 latiem pie smscredit. Turklāt pie šī aizdevēja tavs pirmais aizdevums bez maksas būs pieejams bez ķīlas un bez galvotāja. Piekritīsi, ka 200 lati ir pietiekami liels budžets, lai iegādātos biļetes uz festivālu un atpūstos pēc pilnas programmas. Nemet plinti krūmos, jo biļešu pārdošana vēl joprojām noris pilnā sparā internetā. Un sms kredīts būs Tev labākais risinājums, jo pēc naudas pieteikuma īsziņas norādītā naudas summa tiks pārskaitīta uz Tavu kontu.

 

Saņemt naudu!

 

Bieži vien ērti vari iegādāties biļetes internetā, veicot naudas pārskaitījumu uz biļešu pārdevēja konta un tieši tādēļ kredīts internetā būs Tev ļoti labs naudas trūkuma risinājums. Nav jau teikts, ka tev ir jāaziņemas tieši 200 lati, jo vari aizņemties sākot pat no 5 latiem. Varbūt tieši tā ir summa, kas pietrūkst, lai iegādātos biļetes uz festivālu, kas tiek pārdotas par īpaši izdevīgu cenu. Tomēr atceries, ka pozitīva kredītvēsture ir ļoti svarīga pie naudas aizņemšanās, citādi nauda tev netiks pārskaitīta. Šobrīd Latvijā ātrie kredīti ar negatīvu kredītvēsturi netiek realizēti, tādēļ nesabojā savu kredītvēsturi.

 

Aizņemies atbildīgi un atpūties pēc pilnas programmas, lai ar spēcīgu enerģiju uzsāktu jauno mācību gadu!

zane,
Raksts ir publicēts Gudriem.lv jaunumi.