Gudriem.lv gada kopsavilkums E-žurnālu arhīvs

 

Dārgie Gudriem.lv draugi, partneri un portāla apmeklētāji!

Rit 2012.gada pēdējās dienas un, tā kā solītais pasaules gals nav noticis, mēs esam priecīgi ar Jums dalīties informācijā par šā gada veikumiem un nākamā, 2013.gada plāniem.

2012.gadā mēs svinējām savu 3 gadu jubileju. Šie 3 gadi mums ir bijuši paši interesantākie un straujākie portāla attīstībā. Nedaudz par portāla vēsturi:

2009.gads- portālā pieejams tikai viens salīdzināšanas servis.    

 

 

2010.gadā – trīs

 

2011.gads – mums izdevās izveidot 14 jaunus salīdzināšanas servisus.

 

2012.gads – portālā Gudriem.lv  kopumā ir pieejami jau 23  salīdzināšanas servisi.

Īsumā par sasniegumiem, ar ko lepojamies 2012.gadā:

  • „Ievērojamākais gada jaunums”: Interneta veikalu preču cenu salīdzināšanas servisa izveide! Mēs ļoti lepojamies ar to, ka interneta veikalu skaita ziņā esam apsteiguši  citus cenu salīdzināšanas portālus. Šobrīd mēs salīdzinām preču cenas no 600 interneta veikaliem Latvijā! Papildus tam, 2012.gadā esam izveidojuši vēl vairākus citus noderīgus cenu salīdzināšanas servisus – ēdienu piegādes nosacījumu salīdzināšanas servisu, lielveikalu katalogu sadaļu un uzlabojuši aviobiļešu pasūtīšanas servisu, kā arī ir veikti citi noderīgi uzlabojumi portālā.
  • „Vēl ērtāk un labāk”: Šajā nominācijā galveno balvu izcīna portāla „Atlaižu kuponu” sadaļa. Šo sadaļu regulāri aplūko gandrīz 40% no  portāla apmeklētājiem. Pieaugot kolektīvās iepirkšanās interneta vietņu skaitam, portāla apmeklētājiem nereti bija iespēja izvēlēties pat no vairāk kā 1000 kuponiem vienlaicīgi  katru dienu. Šādā izvēlē ir visai grūti orientēties, tādēļ mēs uzlabojām meklēšanas rīku, papildinot kuponu kategoriju skaitu un padarījām pārskatāmāku kuponu vizuālo attēlojumu mūsu portālā.
  • „Autovadītāji līksmo”: Tāpēc, ka šodien automašīnas īpašniekam tikai jāienāk portālā Gudriem.lv lai nopirktu ne tikai pašu lētāko OCTA polisi, bet arī KASKO polisi (tas ir jauns servis, kuru izveidojām 2012. Gadā), kā arī autovadītāji var izmantot uzlaboto „Degvielas cenu salīdzināšanas servisu”.
  • „Mobils un ērts” : Pasaule mainās ļoti strauji un tehnoloģiju attīstības temps liek mums pielāgoties pieprasījumam, tāpēc 2012.gadā mēs izstrādājām mobilo aplikāciju taksometru pieteikumu ērtākai veikšanai, kā arī veicām uzlabojumus taksometru pieteikšanas servisam pašā portālā.
  • „Gada laimes lutekļi”: šajā nominācijā viennozīmīgi jāmin tie mūsu portāla apmeklētāji, kuri 2012.gada vasarā piedalījās mūsu lielajā jubilejas izlozē un laimēja iPhone un iPad!
  • Gada laikā mums ir pievienojušies vairāk kā 300 jauni sadarbības partneri, esam izdevuši vairāk kā 50 „Gudra Izvēle” un „Kuponu Avīze” elektroniskos izdevumus, esam kļuvuši par ātro kredītu, atlaižu kuponu, depozītu un apdrošināšanas tirgus ekspertiem un snieguši ievērojami daudz noderīgas informācijas masu mēdijiem.
  • Tas vēl nav viss! Sociālajos tīklos mums seko jau vairāk kā 18 000 draugu, kuri piedalās izlozēs un laimē brīnišķīgas balvas dažādos konkursos!

Ko Jūs varat sagaidīt no Gudriem.lv nākamajā gadā?

Mēs plānojam uzlabot jau esošos servisus, piemēram, apdrošināšanas polišu cenu salīdzināšanas sadaļu, interneta veikalu preču cenu salīdzināšanas sadaļu un citas. Plānojam uzlabot portāla Gudriem.lv mobilo versiju – m.gudriem.lv, kā arī izstrādāt analogu taksometru pasūtīšanas aplikāciju iPhone lietotājiem.

Mēs vēlamies padarīt portālu vēl ērtāku un plašāk pielietojamu jebkuram apmeklētājam, tādēļ, pēc lietotāju lūgumiem, esam ieplānojuši ieviest valūtas kursu salīdzināšanas sadaļu, kā arī iepriecināt ceļotājus ar jaunu, lielisku sadaļu, kurā apkoposim pēdējā brīža ceļojumu piedāvājumus no Latvijas labākajiem tūroperatoriem. Noteikti parādīsies arī jaunas apdrošināšanas produktu salīdzināšanas sadaļas.

 

 
 

Pats galvenais – arī 2013.gadā mēs būsim kopā ar Jums!

Gan portālā Gudriem.lv – ar dažādām lieliskām cenu salīdzināšanas sadaļām, ieteikumiem un informatīviem rakstiem blogā un portāla lietotāju forumā, gan sociālajos tīklos – ar interesantiem un aizraujošiem konkursiem, jautriem notikumiem un lieliskām balvām.

Tāpat kā šajā gadā arī 2013.gadā mēs uzklausīsim Jūsu ieteikumus un atbildēsim uz Jūsu vēstulēm. Vēlamies Jums teikt lielu paldies par mūsu projektam sniegto atbalstu! Mums ir ļoti patīkami saņemt no Jums atsauksmes – kā atzinīgus vārdus, tā arī konstruktīvu kritiku, kas lieti noder ikdienas darbā.

Ņemot vērā ievērojamo informācijas apjomu, ar ko saskaramies ikdienā, mūsu primārais mērķis ir palīdzēt Jums neapmaldīties strauji mainīgās informācijas labirintos un pieņemt pareizos lēmumus par to vai citu preču un pakalpojumu iegādi.

Mēs, Gudriem.lv komanda, vēlam Jums un Jūsu ģimenēm Jaunajā gadā labklājību, veiksmi un panākumus gan lielos, gan mazos darbos!
Lai piepildās visas Jūsu kvēlākās vēlēšanās!

Uz drīzu tikšanos 2013.gadā!

Gudriem.lv komanda