“LMT” klienti projektam “Paēdušai Latvijai” ziedojuši gandrīz 16 000 latu

LMT aicinājumam atbalstīt pārtikas banku "Paēdušai Latvijai" un pieteikties elektronisko rēķinu saņemšanai mēneša laikā ir atsaukušies 15 885 uzņēmuma klientu. Par katru saņemto pieteikumu LMT pārtikas bankai pārskaitīs vienu latu, kopā – 15 885 latu.
Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta: "Šāda akcija apliecina gan LMT, gan tā klientu sirsnību un izpratni par līdzcilvēku vajadzībām. Esam pateicīgi par ziedojumu, kas palīdzēs 1869 ģimenēm jau decembrī saņemt pārtikas pakas. LMT ir labs paraugs citiem uzņēmumiem patiesas sociālās atbildības rīcībā".
LMT prezidents Juris Binde: "Paldies LMT klientiem par lielo atsaucību, īsā laikā elektronisko rēķinu saņemšanai pieteicies negaidīti liels cilvēku skaits. Tas apliecina, ka LMT abonenti ir sociāli atbildīgi un zaļi domājoši cilvēki, kuriem rūp līdzcilvēku labklājība un apkārtējā vide. Kopīgi saziedotā nauda ļaus šoruden piepildīt tūkstošiem pārtikas paku, kas tik ļoti nepieciešamas daudzām ģimenēm Latvijā."
LMT oktobrī aicināja klientus nosūtīt bezmaksas īsziņu un pieteikties elektronisko rēķinu saņemšanai. Lai turpmāk rēķinu saņemtu elektroniskā formā e-pastā, nevis papīra formā, pieteikties bija iespējams arī internetvietnē – manslmt.lv.
Vairāk par pieteikšanos elektroniskā rēķina saņemšanai joprojām var uzzināt www.lmt.lv, bet par vēlamo pārtikas paku saturu un to nodošanas iespējām pie akcijas rīkotājiem – "Paēdušai Latvijai" un ziedot.lv.
 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.