LMT mobilos telefonus saņēmuši vairāk nekā 17 000 pirmklasnieku

Latvijas Mobilā Telefona (LMT) rīkotās pirmklasnieku akcijas ietvaros šogad mobilos telefonus saņēmušas vairāk nekā 17 000 ģimenes, kas ir aptuveni par 2000 vairāk nekā pērn. Arī šogad cilvēki izrādījuši lielu atsaucību, jo apmaiņā pret mobilajiem telefoniem kopumā atnestas aptuveni 21 000 grāmatas, kas jau tuvākajā laikā aizceļos uz vairāk nekā 150 dažādām vietām visā Latvijā.
LMT prezidents Juris Binde: "LMT ir gandarīts, ka arī šogad mēs varējām atbalstīt tik daudz Latvijas ģimenes ar bērniem – gan dāvājot mobilos telefonus, gan grāmatas. Šogad tika saņemts rekordliels grāmatu pieprasījumu skaits no visdažādākajām sabiedriskajām organizācijām, pašvaldībām, skolām un bibliotēkām, tāpēc arī LMT darbinieki aktīvi iesaistījās ne tikai grāmatu šķirošanā un pakošanā, bet arī sagādāšanā."
Visas pirmklasnieku ģimeņu atnestās grāmatas ir sadalītas vienlīdzīgās daļās un tās saņems ģimenes visos Latvijas reģionos. Lielākais grāmatu dāvinājums Rīgā – 5000 grāmatas jau nonākušas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcās Vienības gatvē un Gaiļezerā, kā arī rehabilitācijas nodaļā Ogrē. Rīgas rajonā vēl grāmatas saņems Latvijas Sarkanā Krusta Rīgas rajona komiteja, Vidzemes priekšpilsētas lielo ģimeņu centrs "Ģimenes atbalsts", Bolderājas ģimeņu biedrība "Astoņkājis", kā arī Baldones un Kaļvu ģimenes bērnu nami.
Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.