LMT tīklā darbojas vairāk nekā 2500 dažādi mobilo telefonu modeļi

Latvijas Mobilā Telefona apkopotā informācija liecina, ka Latvijas lielākajā mobilo sakaru tīklā ir reģistrēti 2500 dažādi tālruņu modeļi, no kuriem vecākie ražoti 1996. gadā. Vecāko tālruņu līderis ir Nokia 1611, kuru lieto vēl 48 LMT klienti. Savukārt, vidējais lietošanas ilgums mobilajiem telefoniem LMT tīklā pastāvīgi samazinās un tagad ir 2 gadi.
Tirgū ienākot jaunām tehnoloģijām, mainās prasības pret telefona aparātu iespējām, tāpēc līdz 9.janvārim LMT abonenti un O!Kartes lietotāji var apmainīt savus vecos mobilos telefonus pret mūsdienīgiem Mazcenas mobilajiem tālruņiem bez pirmās pirkuma maksas.
LMT viceprezidents mārketinga un biznesa attīstības jautājumos Ingmārs Pūķis: "Mūsdienīgs un funkcionāls tālrunis ir neatņemama un pašsaprotama aktīva cilvēka dzīves sastāvdaļa, tāpēc pirms Ziemassvētkiem LMT dāvā iespēju ikvienam kļūt par šāda tālruņa īpašnieku un Jauno gadu sākt jau citā kvalitātē. Tehnoloģijas un telekomunikācijas mainās ļoti strauji, tāpēc piecus un vairāk gadus veci mobilie tālruņi liedz pilnībā izmantot mobilo sakaru radītās iespējas. Tāpēc LMT akcijas laikā piedāvā labākos un jau klientu iecienītākos tālruņu modeļus ar ātrgaitas interneta izmantošanas iespējām."
LMT klientiem ir iespēja doties uz dīleru tirdzniecības vietām visā Latvijā un apmainīt savu veco tālruni pret jaunu Mazcenas viedtālruni Nokia C7, Nokia E5, LG P500, LG GT540, Samsung 5620 Monte, Samsung Galaxy S9000i, Sony Ericsson Xperia 8, Sony Ericsson U5i Vivaz, Sony Ericsson U8i Vivaz pro, HTC Wildfire, HTC Desire HD un HTC Desire Z bez pirmās pirkuma maksas. Ražotāju izvēle nav nejauša, tieši šie ir LMT klientu vidū populārākie zīmoli, jo vairāk nekā puse no LMT klientiem jau tagad lieto Nokia tālruņus, tiem seko Samsung un Sony Ericsson, savukārt pēdējā laikā īpaši strauji audzis HTC cienītāju skaits.
 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.