O!Karte Latvijas tirgū piedāvā unikālu pakalpojumu – O!Nedēļa

No šā gada 31. janvāra O!Karte sāk piedāvāt unikālu un Latvijas priekšapmaksas karšu tirgū novatorisku pakalpojumu – O!Nedēļa, kas dod iespēju O!Kartes lietotājiem runāt un sūtīt īsziņas LMT tīklā tikai par 1 latu nedēļā. Pakalpojums nodrošina 17 sarunu stundas vai 1000 īsziņu sūtīšanu nedēļas laikā.

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: „Neierobežota saziņa – tāda ir šī jaunā pakalpojuma būtība. Ikvienam būs iespēja droši zvanīt vai sūtīt SMS lielākajā Latvijas mobilo sakaru tīklā, nesatraucoties par izmaksām, jo visu kontrolē pats lietotājs. Jaunais piedāvājums izceļ O!Karti no citām priekšapmaksas kartēm, padarot to vēl izdevīgāku salīdzinot ar citiem tirgus piedāvājumiem.”

Lai aktivizētu pakalpojumu, jānosūta īsziņa D7 uz numuru 1626. 1000 vienības ir jāizmanto nedēļas laikā, pēc tam neizmantotās vienības tiek dzēstas un lietotājam aktivizējas iepriekšējais tarifu plāns. 1 vienība ir 1 SMS vai 1 zvana minūte LMT tīklā.

O!Karte darbojas Latvijas lielākajā mobilo sakaru tīklā ar plašāko pārklājumu – LMT. Visiem O!Kartes priekšapmaksas kartes lietotājiem ir iespēja ne tikai zvanīt un sūtīt īsziņas un MMS, bet lietot arī mobilo internetu, kas ir pieejams visā LMT tīkla pārklājuma zonā – 99% Latvijas teritorijas. Statistika liecina, ka O!Kartes lietotāji ļoti aktīvi izmanto moderno sakaru sniegtās iespējas, jo aptuveni 40% no visiem LMT mobilā interneta klientiem lieto priekšapmaksas kartes.

 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Komunikāciju ziņas.