Ātrais bezprocentu kredīts

Arī Tu vēlies ietaupīt naudu? Tagad to vari izdarīt, jo aizņemoties bezprocentu kredītu, Tev nebūs jāmaksā atmaksas procenti, kā arī citi ar kredīta pieteikšanu saistīti maksājumi ir ļoti nelieli. Tagad bezprocentu kredīts iespējams vairākām ātro kredītu internetā pieteicēju kategorijām, tas nozīmē, ka bezprocentu kredīts no 20 gadiem, kā arī kredīts bez darba vietas tagad ir iespējams. Kā saņemt kredītu un kas vēl būtu jāzina tā pieteikšanā un atmaksāšanā?

Bezprocentu kredīts ir vienreizējs īstermiņa kredīts, jo nevienam hipotekārajam vai patēriņa kredītam netiek piedāvāta iespēja nemaksāt naudas atdošanas procentus. Šo kredītu iespējams saņemt tikai uz īsu termiņu, parasti tās ir 30 dienas, un bezprocentu kredītus piedāvā aizņēmējiem, kas naudu aizņemas pirmo reizi. Naudas summa nepārsniegs 200 latus, taču tā ir pietiekama, lai realizētu savas vēlmes vai atdotu steidzamu parādu. Šādam naudas izlietojumam bezprocentu kredīti ir vispieprasītākie, jo ar to palīdzību vari ātri izkļūt no parādiem, neraizējoties par jaunu parādu veidošanos. Nav noslēpums, kādēļ cilvēki, kas iestiguši hipotekāro kredītu parādos, vispirms vēršas pēc palīdzības pie ātro bezprocentu kredītu kredītdevējiem. Bet ne vienmēr tikai izkļūšanai no parādiem tiek ņemti šie kredīti, tā ir iespēja vienkārši aizņemties izdevīgāko kredītu ar maksimāli zemākajām kredīta pieteikšanas un atmaksāšanas izmaksām.

 

Saņemt naudu!

 

Kādas ir šī kredīta iespējamās izmaksas?

 

Jebkura kredīta saņemšanai būs jārēķinās ar nelielām izmaksām. Šajā gadījumā dažu santīmu izmaksas saistītas ar tavu personas datu drošību. Kredīta pieteikšanai internetā būs nepieciešams pārskaitīt dažus santīmus no tava konta kredītdevēja kontā. Šī darbība nodrošina, ka pēc kredīta pieteikšanas izskatīšanas pieteiktā nauda tiks pārskaitīta tieši uz Tavu kontu, no kura būsi šos dažus santīmus pārskaitījis. Tas nozīmē, ka atvērt kontu, ja vēl tev tāds nav, ir svarīgākais solis kredīta saņemšanā. Ja izvēlēsies aizdevumu pieteikt ar īsziņu, maksimālās izmaksas svārstīsies līdz pāris desmitiem santīmu – to noteiks īsziņas maksa. Tātad kopējās izmaksas šāda pakalpojuma pieteikšanai un atmaksāšanai noteikti neārsniegs viena lata robežas.

 

Vēlos saņemt bezprocentu aizdevumu

 

Šobrīd to iespējams pieteikt internetā, reģistrējoties izvēlētā aizdevēja mājaslapā. Vai nu piesaki aizdevumu tajā pašā mājaslapā, vai arī pēc reģistrācijas aizdevumu piesaki īsziņas tekstā, tātad saņem sms aizdevumu.

 

Ir daudzas kredītkompānijas, kas aizdos bezprocentu aizdevumu. Ja saņem jau pensiju, taču ar tās ienākumiem nepietiek izdzīvošanai, aizņemies, piemēram, no minicredit, jo šis aizdevējs piešķirs kredītu pat līdz 72 gadus sasniegušām personām. Taču, ja esi tikko sācis plānot savu budžetu un tev ir vismaz 20 gadi, aizņemies no smscredit.

 

Kā uzzināt vēl par citiem izdevīgiem kredītiem internetā?

 

Neviens vairs neslēpj sveci zem pūra un arī mēs atklājam izdevīgāko kredītu saņemšanas iespējas internetā. Tāpēc ielūkojies šeit (gudriem.lv kredītu salīdzinātājs), lai salīdzinātu kredītus internetā un izvērtē pats, kādu kredītu vēlēsies saņemt.

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.