Credit24.lv – kredīts no 18 gadu vecuma

Neskatoties uz to, ka Latvijas Nebanku kredītu asociācija (LNKA) nolēmusi aizliegt ātro kredītu izsniegšanu 18 – 19 gadus veciem jauniešiem, iespēja saņemt kredītu vēl aizvien pastāv. Tomēr piedāvājumu kļuvis krietni vien mazāk.

Šobrīd LNKA darbojas 12 nebanku kredītu izsniedzēji:

OpenCredit,

SMScredit,

Vivus LV,

VIA SMS,

Icredit.lv,

Kredīts 7,

Kredīts 365,

CreditON,

Finanza,

GreenCredit,

E-finance.lv,

Iespēju kredīts,

Latvijas Ātro kredītu devēju asociācija,

Ātrais.lv.

Šie uzņēmumi piedāvā kredītus klientiem, kas sasnieguši vismaz 20 – 21 gada vecumu.

Tomēr uzņēmums Credit24.lv piedāvā saņemt kredītu no 50 līdz 1500 Ls uz termiņu no 14 dienām līdz 2 gadiem pat tiem klientiem, kas sasnieguši vien 18 gadu vecumu. Pēc kredīta apstiprināšanas, nauda kontā tiks ieskaitīta 15 minūšu laikā. Credit24.lv nodrošina kredītu bez ķīlas un galvotāja.

Lai saņemtu ātro kredītu Credit24.lv, jums jāievēro daži nosacījumi:

-          Jums jābūt Latvijas Republikas pilsonim vai pastāvīgajam iedzīvotājam ar beztermiņa atļauju. Kredītu izsniedz personām vecumā no 18 līdz 70 gadiem.

-          Ir nepieciešami regulāri ienākumi, kas ļautu atmaksāt aizdevumu. Ja pirms kredīta noformēšanas izvērtēsiet savas kredīta atmaksāšanas iespējas, jūs pasargāsiet sevi no nevajadzīgām problēmām.

-          Pārliecinieties, ka jūsu kredītvēsturē nav nenokārtoti vai kavēti maksājumi par citiem kredītiem vai citas nenokārtotas parādsaistības. Uz pieteikuma iesniegšanas brīdi jums nedrīkst būt neatmaksāts naudas kredīts uzņēmumā Credit24.lv.

Atcerieties, aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt kredītu.

Klientu ērtībai uzņēmums piedāvā noformēt aizdevumu internetā, lielākajos VAS Latvijas Pasts birojos, kā arī SIA Maxima Latvija XX un XXX veikalos.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.