“Swedbank” attīsta budžeta plānotāju internetbankā, divos mēnešos to izmēģinājuši jau 9000 klientu

Jau 9000 klientu ir izmēģinājuši rīku "Mans budžeta plānotājs" Swedbank internetbankā, kopš tas uzsāka savu darbību šā gada 11.aprīlī. Swedbank internetbankas rīka "Mans budžeta plānotājs" mērķis ir palīdzēt klientiem detalizēti un pārskatāmi apkopot, analizēt un vadīt savas finanses.
Apkopojot klientu iesūtītos ierosinājumus, Swedbank ir ieviesusi vairākas jaunas iespējas, lai klienti var vēl ērtāk un pārskatāmāk pārvaldīt savu naudu ikdienā.
• Jaunu apakšgrupu izveide
Viena no visgaidītākajām iespējām – savu apakšgrupu pievienošana jau definētajām izdevumu grupām.
• Darījumu dzēšana
Ir situācijas, kad kāds darījums neietekmē budžetu un to nepieciešams dzēst, tagad "Mana budžeta plānotāja" lietotājiem ir iespēja to darīt.
• Plašāka periodu izvēle
Līdz šim bija pieejama iespēja pārraudzīt savu budžetu tikai pēdējo 3 mēnešu griezumā.
Tagad piedāvājam piecus dažādus variantus, izvēloties plašāku pārskata periodu.
• Ienākumu grupēšana
Iespēja ērti pārraudzīt savus ienākumus, sadalot tos vairākās definētās grupās:
• Budžeta plānotāja valūtas izvēle
Iespēja izvēlēties savu, visbiežāk izmantoto valūtu budžeta plānotāja pārskatīšanai.
• TOP kategorijas
Sadaļā "Kopsavilkums" izveidotas trīs jaunas kolonnas: TOP izdevumu grupas (pēc summas) , TOP saņēmēji pēc summas un TOP saņēmēji pēc skaita.
• Pilnveidots budžeta pārskats
Tagad sadaļā "Budžeta pārskats" ir redzamas arī apakšgrupas, ko lietotājs var aktivizēt pēc savas izvēles.
• Palīdzība nosacījuma izveidē
Turpmāk pievienojot vai mainot grupu kādam darījumam "Darījumu pārskatā", lauks "Nosacījums" tiek aizpildīts automātiski (automātiski ievadīts saņēmēja vārds).
• Palīdzība, sadalot darījumus
Jau iepriekš budžeta plānotājs piedāvāja iespēju lielo pirkumu sadalīt vairākos darījumos. Lai atvieglotu aprēķinu, klientu ērtībām ir izveidota automātiskā kalkulācija – ievadot vienas pirkuma vienības summu, nākošajā logā automātiski parādīsies kopējā atlikusī summa.
• Grupu krāsas
Iepriekš grupu krāsas mainījās atkarībā no tēriņu lieluma. Tagad katrai grupai ir piesaistīta sava, noteikta krāsa, tā ātri ļaujot vizuāli noteikt, kurā grupā tēriņi ir vislielākie.
Klienti ir aicināti sniegt savus ieteikumus arī turpmāk, lai jauno plānotāju izveidotu maksimāli atbilstošu aktuālajām vēlmēm un vajadzībām. Ierosinājumus var sūtīt, izmantojot Bankas ziņojumu internetbankā vai zvanot uz klientu servisa tālruni 67444444.
 

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.