Kredīts internetā bez maksas – kā to saņemt?

Ja pirmo reizi esat nolēmis , ka jums nepieciešams kredīts bez ķīlas, nesteidzieties to noformēt pie pirmā uzņēmuma, ko atrodat.

 

Pirmais kredīts bez maksas ir pieejams jaunajiem klientiem liekākajā daļā kredītizniedzēju uzņēmumu. Tas nozīmē, ka Jums būs jāatdod tieši tāda summa, kādu aizņēmāties un ne santīms vairāk. Turklāt saņemt aizdevumu var ātri un vienkārši. Jums ir nepieciešama piekļuve internetam, aktīvs mobilā tālruņa pieslēgums un aktīvs konts jebkurā no Latvijas bankām.

 

Sākumā jums būs jāreģistrējas kredīta izsniedzēja mājas lapā – aizpildot pieteikuma anketu un pārskaitot 0.01 Ls no sava konta uz uzņēmuma kontu (tas nepieciešams, lai kreditors varētu identificēt jūs kā jauno klientu un uzzinātu jūsu bankas konta numuru). Kad tas ir paveikts, jūs uzreiz varat iesniegt pieteikumu ātrā kredīta saņemšanai.

 

Pēc tam jūs saņemsiet ziņojumu ar lēmumu par jūsu kredītu. Apstiprinoša lēmuma gadījumā, nauda jūsu kontā tiks ieskaitīta dažu minūšu laikā.

 

Tomēr ņemiet vērā, ka bezmaksas kredīts būs bez maksas tikai tādā gadījumā, ja jūs nepārkāpsiet kredīta atmaksas termiņu. Turklāt, kredīts bez komisijas maksas pārsvarā ir vienreizējs piedāvājums un atkārtoti to saņemt konkrētajā uzņēmumā nebūs iespējams.

 

Pirmo kredītu bez maksas izsniedz tādi uzņēmumi kā GreenCredit, SohoCredit, Latcredit, CreditON, Ferratum, SMSCredit un citi.

Bezmaksas kredīta summa var sasniegt 100 – 200 Ls.

Gudriem.lv,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas, Gudriem.lv jaunumi.