Ātro kredītu izvēles iespējas Latvijā

Saņemt aizdevumu šodien ir tikpat vienkārši kā aiziet uz veikalu pēc piena. Tikai jautājums ir uz kādu veikalu vēlies iet un cik procentīgs piens Tev ir nepieciešams. Tā ir viena no daudzajām izvēles iespējām, kuras Tu pats veido ikvienā ikdienas notikumā. Arī interneta kredīti ir ar plašām izvēles iespējām, jo nav tādi piedāvājumi, kas ir neizdevīgi, ir vienkārši vai nu piemēroti vai arī mazāk piemēroti izvēles varianti atkarībā no situācijas.


Sms kredīts – šo kredītu izmanto cilvēki situācijās, kad nav iespējams tikt pie interneta un pa rokai ir tikai mobilais teleons. Lai izmantotu sms kredītu, Tev gan iepriekš ir jāreģistrējas izvēlētajā kredīta devēja mājas lapā vienkārši tādēļ, lai aizdevējs būtu informēts, ka esi viņa klients. Latvijā sms kredīts ir pieejams pie smscredit, viasms, greencredit, kā arī pie citiem ātro kredītu devējiem. Sms kredītu raksturo augsts ērtības koeficients, jo ātrais naudas kredīts uzreiz pēc nauda pieteikuma aizsūtīšanas tiks akceptēts vai noreidīts atkarībā no tā, vai tava kredītvēsture būs pozitīva.


Bezprocentu kredīts – ir ļoti labs izvēles variants, kad nevēlies justies liels parādnieks vien tāpēc, ka nauda kādu iemeslu dēļ Tev nav pieejama konkrētajā situācijā. Pie šī kredīta saņemšanas Tev nav jāatmaksā atmaksas procenti līdz ar aizņēmuma pamata summu. Arī bezprocentu kredīti ir pieejami gan sms veidā, gan ar interneta starpniecību. Ja vēlies naudu saņemt tikai ar interneta starpniecību, tad pēc reģistrēšanās aizdevēja mājas lapā aizpildi tajā esošo aizdevuma pieteikumu.


Saņemt naudu!


Naudas aizdevums bez ķīlas – ir pavisam ērts ātro kredītu piedāvājums, kad nevēlies domāt par savu mantas zaudēšanu pavisam neprognozējamās situācijās, iespējamā naudas aizņēmuma atmaksāšanas nespējas gadījumā. Ķīla ir tā naudas vērtība, kas tiek pielīdzināta aizņemamās summas vērtībai, taču tagad arī ir pieejami interneta kredīti bez ķīlas. Ātrais kredīts bez darba vietas – ir kā glābšanas riņķis tad, kad esi pēkšņi palicis bez darba. Pie šī kredīta izsniegšanas kredīta iestāde neprasa Tev uzrādīt darba vietas izziņu. Tomēr ir jābūt skaidram tam, ka Tev būs ikmēneša ienākumi, ar kuriem spēsi kredītu atmaksāt.


Visus šos kredīta veidus raksturo ātro kredītu piedāvājumi Latvijā. Kā jau teikts, ka nav tādi kredīti, kas ir neizdevīgi, ir vienkārši situācijas, kas ir vairāk vai mazāk piemērots katrā no situācijām, jo dzīvē nekad nevar zināt, kurš piedāvājums katrā no situācijām būs visizdevīgākais.

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.