Īstermiņa kredīts no Greencredit

Īstermiņa kredīts ir labākais risinājums situācijās, kad ir salīdzinoši neliels iztrūkums budžetā steidzamās situācijās. Šādos gadījumos hipotekārais kredīts paredz lielu naudas aizdevumu, taču īstermiņa kredīts ir naudas aizdevums uz salīdzinoši mazāku atdošanas periodu un līdz ar to arī ar mazāku aizņemamo summu.

 

Saņemt naudu!

 

Šobrīd ir vairāki aizdevēji, kas izsniedz īstermiņa kredītus. Piemēram, Greencredit izsniedz pirmo kredītu līdz pat 350 latiem. Un sākotnejā aizņemamā summa ir no 25 latiem. Lieliska iespēja izmantot naudas aizņēmumu, lai aizlāpītu mazos budžeta caurumiņus un “neiebrauktu” lielos parādos. Tāpēc, ka naudu iespējams atmaksāt, piemēram, no 5 līdz 30 dienām. Svarīgi, ka kredīts bez ķīlas un kredīts bez galvotāja pie Greencredit ir pavisam ērts, jo tieši steidzamās situācijās nevajadzēs meklēt cilvēku, kas būtu gatavs galvot Tavu kredītu, vai arī, piemēram, Tev nevajadzēs meklēt ķīlu atbilstoši aizņēmuma vērtībai. Paņemt kredītu varēsi, ja esi vecumā no 21 līdz 75 gadiem. Tas nozīmē, ka arī kredīts pensionāriem tiek piekopts pie Greencredit. Parasti lielākā neizpratne rodas pie kredīta saņemšanas un atmaksāšanas nosacījumiem. Galvenais, kas ir jāatceras, tā ir pozitīva kredītvēsture, jo teorētiski tieši kredītvēsture ir galvenais nosacījums, ko ļoti stingri izvērtē ikviens aizdevējs pirms kredīta izsniegšanas. Arī pie Greencredit, tāpat kā pie citiem aizdevējiem ir jāreģistrējas aizdevēja mājaslapā. Pie šī aizdevēja ir iespējams saņemt kredītu ar īsziņas palīdzību. Šis ir viens no pieprasītākajiem kredīta saņemšanas veidiem, jo sms kredīts nerada sarežģījumus, formējot kredīta pieteikuma anketas. Ar vienu kredīta pieteikuma īsziņas palīdzību ir iespējams tikt pie naudas. Lai saņemtu kredītu internetā, tad Greencredit piedāvāto īstermiņa kredītu pieprasi, aizpildot reģistrācijas anketu Greencredit mājaslapā un izvēlies sev tīkamu aizņemamo naudas summu. Greencredit naudas pietekumu apstiprina parasti dažu minūšu laikā, informējot Tevi par pozitīvu naudas aizņēmuma lēmumu, nosūtot šo apstiprinājumu uz tavu mobilo telefonu.

 

Pie Greencredit varēsi saņemt ne tikai sev nepieciešamo naudu, bet arī laipnu apkalpošanu un daudz izdevīgu piedāvājumu, kā arī dažādas alternatīvas sarežģītās situācijās. Piemēram, Greencredit Tev izsniegs naudu arī tad, ja tev ir nenomaksāts kredīts kādā citā kredītiestādē ar nosacījumu, ka tev ir pozitīva kredītvēsture. Aizņemies atbildīgi!

 

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.