Naudas burvība

Cilvēkus vienmēr ir nodarbinājusi doma par to, kā iegūt naudu. Citam nauda ir nepieciešama lielā daudzumā, bet citam pietiek ar mazumiņu. Taču jebkurā gadījumā nauda ir viena no tām vērtībām, kurām cilvēki ir sekojuši jau no seniem laikiem.

 

Šoreiz runa ir par naudas pievilkšanās spēku, respektīvi par to, kas patīk un kas nepatīk naudai, jo nauda, kā mums visiem zināms, ir viena no dzīves lielākajām vērtībām. Saņemt naudu vienmēr ir patīkami, jo ir tāds nerakstīts likums, ka nauda pievelk naudu. Tad kas notiek to naudas vērtību hierarhijā, kur nemitīgi valda naudas iztrūkums?

 

Mēs dzīvojam progresīvā un uz problēmu risinājumiem vērstā sabiedrībā un viens no pēdējā laika vērtīgākajiem ieguvumiem naudas maģijas saglabāšanā ir ātrie kredīti. Jautāsiet – kā? Pavisam vienkārši, jo ātro kredītu filozofija ir ātra naudas iegūšana un dzīves situāciju normalizēšana situācijās, kad trūkst nauda. Svarīgi ievērot vēl vienu naudas pievilkšanās spēka nosacījumu, ka nauda “turēsies” tur, kur valdīs miers, saticība un apmierinātība. Tieši šāda situācijas veidošana iespējama vinmēr, jo ātrais naudas kredīts ir kā demokrātisks palīgs krīzes situācijās, kas neveido spriedzes, strīdus vai neapmierinātības situācijas aizdodot naudu un uzreiz neprasot tūlītēju naudas atdošanu. Protams, ērtu naudas aizņemšanās momentu veido gan pirmais aizdevums bez maksas, kas ir īpaši izdevīgs, jo neprasa ne santīma vairāk atmaksāšanā, kā aizņemtās naudas summas atlīdzināšana, gan naudas aizdevums bez ķīlas, jo nav jāsatraucas par ķīlas iesniegšanu pret naudu, kā arī kredīts bez darba vietas, jo sniedz iespēju izkārpīties no tik sarežģītās finansiālās situācijas, kad nav pat pelnošas darba vietas.

 

Sanemt naudu!

 

Runājot par naudas maģiju, kas tiek plaši pētīta visos cilvēces laikos, jo nauda vienmēr ir bijusi viena no galvenajām vērtībām, jāuzsver tieši pozitīvās domāšanas un nepiespīlētās atmosfēras veicināšana naudas jautājumu risināšanā. Tā kā mēs dzīvojam ātri mainīgā sabiedrībā, kas ir vērsta uz problēmu risināšanu, tad, apkopojot viedokli par naudas maģijas galvenajiem veidošanās nosacījumiem, jāizvērtē mūsdienīgs, ātrs un ērts naudas risinājums – ātrie kredīti Latvijā.

 

Aizņemies atbildīgi!

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.