Patēriņa kredīts

Patēriņa kredīts ir aizdevums privātam patēriņam. Tas ir naudas aizņēmums privātpersonām jebkuru mērķu īstenošanai. Ir vairāki kredītdevēji, kas piedāvā patēriņa kredītu ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem.

 

Visvairāk patēriņa kredīts tiek ņemts situācijās, kad ātro kredītu piedāvātie kredītlimiti ir par maziem tavu mērķu īstenošanai, taču hipotekārā kredīta noteiktie atmaksāšanas limiti neatbilst tava budžeta iespējām. Tātad ir iespēja aizņemties naudu ar pietiekami lielu summu un piemērot atmaksas termiņu savām iespējām. Ir dažādi noteikumi patēriņa kredīta saņemšanā un, protams, kredīta izsniegšanas nosacījumi būs atbilstoši sastādīti summas lielumam, kādu būs vēlme aizņemties. Jo lielāka būs pieteiktā aizņemamā summa, jo stingrāki būs nosacījumi naudas saņemšanai. Ir tādi patēriņa kredīti, kuru noslēgšanā nav nepieciešams nedz galvotājs, nedz ķīla, turpretī, paaugstinot kredīta summu, attiecīgajā situācijā būs jānodrošina vai nu galvotājs vai ķīla, vai arī gan galvotājs, gan ķīla.

 

Šobrīd patēriņa kredītu var saņemt arī personas, kas ir sasniegušas vismaz 18 gadu vecumu. Tādā gadījumā kredīta izsniegšana pie mazākām summām būs iespējama tikai pret darba vietas izziņu. Savukārt, palielinot aizņemamo summu piemēram līdz 7000 latu, nauda tiks izsniegta pret galvotāju un ķīlu. Saņemt patēriņa kredītu no 18 vai 19 gadiem nav nereāli, jo galvenais nosacījums kredīta noslēgšanā tomēr ir darba vietas izziņa.

 

Saņemt naudu!

 

Patēriņa kredīta kompānijas ir izveidojušas vēl izdevīgākus nosacījumus. Piemēram, lai nostabilizētu savu ikmēneša budžetu uzreiz pēc kredīta saņemšanas, ir iespēja kredītu sākt atmaksāt tikai pēc trešā mēneša. Šobrīd, piemēram, šī izdevība ir aktuāla BIGBANK klientiem, tādēļ nenokavē to. Turpretī, ir iespējams arī izvēlēties vēlamāko atmaksāšanas modeli – vai ar vai bez ikmēneša maksājumiem, kuru laikā nemainīgi tāpat būs jāmaksā atmaksas procenti. Un vēl viena laba ziņa – BIGBANK procentu likme ir sākot tikai no 22%.

 

Patēriņa kredītu līdz 3000 latu varēsi saņemt un atmaksāt ar fiksēto maksājuma grafiku – ikmēnesi atmaksājot nemainīgu naudas summu un visā atmaksas laikā vari rēķināties ar šo nemainīgo ikmēneša atmaksājamo summu. Ir iespējams slēgt kredīta līgumu jebkurā laikā, kad vien būsi atmaksājis aizņemto summu. Tomēr vajadzētu izvērtēt, vai tev šobrīd ir negatīva kredītvēsture un vai varēsi uzrādīt patstāvīgas darba vietas izziņu, jo naudas aizdevums bez darba vietas diemžēl nebūs iespējams, ja šādu darba vietas izziņu uzrādīt nevarēsi.

 

Atklāj jaunas iespējas ar patēriņa kredīta internetā piedāvātajām iespējām!

 

Aizņemies atbildīgi!

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.