Populārākie sms kredīti

Sms kredīts ir ātrs un vienkāršs naudas aizņēmums bez banku starpniecības, ar ko tradicionāli saprotama daudzu dokumentu kārtošana, lai iegūtu nepeiciešamo naudu. Šo sms kredītu prioritāti izvērtē lielākā sabiedrības daļa Latvijā un tādēļ sms kredīts ir viens no populārākajiem un pieprasītākajiem kredītu veidiem Latvijā.

 

Ir vairāki naudas izsniedzēji, kas piedāvā iespēju saņemt naudu ar īsziņas palīdzību. Šīs naudas saņemšanā vairākām kredītdevēju iestādēm ir vienādi naudas saņemšanas nosacījumi. Pirmkārt, ir jāreģistrējas naudas aizdevēja mājaslapā. Otrkārt, ir jāaizskaita uz kredīta izsniedzēja kontu simboliska, minimāla naudas summa (parasti 1 santīms), lai pēc tam naudas izsniedzējs būtu drošs un pārliecināts, ka aizdotā nauda nonāks pie īstā naudas pieprasītāja. Šajā brīdī, jā tev nav vēl savs konts, tad arī atvērt kontu nebūs sarežģīti, jo konta atvēršana iespējama ikvienā no Latvijas bankām. Treškārt, ja jau iepriekš esi reģistrējies aizdevēja mājaslapā, tad vienkārši nosūti īsziņu ar konkrētu naudas pieteikuma tekstu, lai saņemtu naudu. Parasti šis noteiktais naudas pieprasīšanas īsziņas teksts norādīts konkrētajā kredīta devēja mājas lapā.

 

Saņemt naudu!

 

Taču neskatoties uz salīdzinoši vienoto sms kredīta izsniegšanas formu, pastāv nelielas atšķirības katrai no kredīta izsniedzēju iestādēm. Tieši šīs atšķirības ir kā īpašas prioritātes dažādu situāciju risināšanai. Piemēram, brīdī, kad tev nav darba vietas, bet ir steidzami nepieciešama nauda, tad ātrais kredīts bez darba vietas iespējams pie tādiem kredītu devējiem kā crediton viasms un citi. Savukārt tad, ja ir steidzami nepieciešams ātri iegūt naudu un nav laika kārtot dokumentāciju par ķīlas iesniegšanu pret naudu, tad ātrais kredīts bez ķīlas būs iespējams pie tādiem kredītdevējiem kā greencredit sohocredit un citi. Situācijā, kad domā, ka naudu iegūt kredītā būs praktiski neiespējami, jo tev ir tikai 20 gadu, tad sms kredīts no 20 gadiem pieejams pie smscredit, crediton un citi.

 

Šie viennozīmīgi ir lieliski naudas aizdevuma piedāvājumi, taču vienmēr atceries, ka ļoti svarīga naudas saņemšanā ir kredītvēsture. Un tādos gadījumos, ja tev tā ir sabojāta, tad ātrie kredīti ar negatīvu kredītvēsturi diemžēl nebūs iespējami. Vismaz ikviens no minētajiem kredītdevējiem šādu iespēju neparedz.

 

Izvērtē ātro kredītu plašās iespējas un aizņemies atbildīgi!

zane,
Raksts ir publicēts Finanšu ziņas.