Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Atbrīvojies no nevēlamajiem matiņiem uz visiem laikiem: jebkuras ķermeņa daļas fotoepilācija ar atlaidi līdz 50%

Atbrīvojies no nevēlamajiem matiņiem uz visiem laikiem: jebkuras ķermeņa daļas fotoepilācija ar atlaidi līdz 50%

Старая цена
20.00 €
Новая цена
10.00 €
− 50% Подробнее

Studija „MegaSun“ piedāvā jaunākās tehnoloģijas un sauļošanās kosmētiku tiem, kuri vēlas izskatīties lieliski, par to nepārmaksājot lieki. Šeit tu jutīsies kā mājās, jo studijai nav klientu - studijai ir tikai draugi!
Studijā Tu varēsi izvēlēties jebkuru no 5 dažādiem MegaSun solārijiem. Pirms vai pēc sauļošanās pieejami manikīra un pedikīra pakalpojumi. Nesen atvērts Ādas procedūrass kabinets, kur ātri un uz visiem laikiem iespējams atbrīvoties no nevajadzīgā apmatojuma.
Tieši „MegaSun“ dāvās jums maģisku ādas gludumu, par kuru jau sen esat sapņojuši. Un pats galvenais, atbrīvosieties no nevēlamajiem matiņiem uz visiem laikiem.

Fotoepilācija apmatojuma likvidēšanai
Nevēlams liekais apmatojums? Mehāniskie depilatori, pincetes, vaski, ieauguši matiņi, regulāras procedūras katru mēnesi utt. Tas viss, lai tiktu galā ar traucējošo apmatojumu, taču pēc neilga laika tas ataug un turpinās šis nebeidzamais process...
Mehāniskās epilācijas popularitāte nemazinās, kaut gan jau vairākus gadus tiek piedāvātas daudz drošākas un nesāpīgākas metodes: elektro-, lāzer- un fotoepilācija. Mērķis ir viens – atbrīvoties no liekā apmatojuma uz visiem laikiem jeb iznīcināt mata folikulu. Elektroepilācijas laikā katrs matiņš tiek apstrādāts atsevišķi. Process ir ilgs un sāpīgs. Lāzerepilācija der brunetiem ar gaišu ādas krāsu. Fotoepilācija ir pati universālākā metode, jo efektīvi spēj iznīcināt gan gaišus, gan tumšus matiņus, neskatoties uz ādas fototipu.

Kā tas darbojas?
Foto epilācijas (angliski "photoepilation" jeb "IPL hair removal") darbības principa pamatā ir ksenona lampas izraisīts spēcīgs gaismas impulss. Šo gaismu absorbē matu šūnas, kas satur melanīnu. Mats ir gaismas izplatītājs matu folikulā. Rezultātā lokālā temperatūra folikulā paaugstinās, tiek sašķeltas olbaltumvielas un mata folikuls izjūk.

Kādās ķermeņa vietās var veikt fotoepilāciju?
To var veikt visur. Vienīgais izņēmums ir acs apvidus.

Kādos gadījumos to nav ieteicams veikt?
Viennozīmīgi nevar apgalvot, kuros gadījumos drīkst, kuros nē. Kosmetologs nepieciešamības gadījumā ieteiks apmeklēt kādu konkrētu speciālistu – endokrinologu, ginekologu, mammologu u.c. Piemēram, ja sievietei apmatojums aug neraksturīgās vietās, fotoepilācija nelīdzēs. Šajā gadījumā noteikti būs nepieciešama endokrinologa palīdzība.
Procedūru nedrīkst veikt arī fotodermotāzes, dažādu ādas slimību, audzēju gadījumos. Ieteicams no fotoepilācijas atturēties arī grūtniecēm un tiem, kas vēl nav sasnieguši 16 gadu vecumu. Turklāt, fotoepilācijas procedūru nedrīkst veikt, ja ir epilepsija, aizdomas par ādas vēzi, pārmērīgs iedegums, anamnēze, psoriāze apstrādājamā vietā, cukura diabēts, ekzēma un dermatīts, atvērtas brūces.

Kāda aparatūra tiek izmantota fotoepilācijas veikšanai?
Kā labāko esam izvēlējušies itāļu firmas DEKA ražoto aparatūru Photosilk. Viens gaismas uzliesmojums spēj iznīcināt matiņus 8 kvadrātcentimetru laukumā. Tas ir labs rādītājs, ja salīdzina ar elektroepilāciju, kad nākas atsevišķi apstrādāt katru matiņu.

Vai ir nepieciešams īpaši sagatavoties, lai veiktu fotoepilāciju?
Lai kā gribētos, tomēr pirms procedūras ir stingri aizliegts iesauļot ādu. Tas attiecas gan uz solārijiem, gan sauli. Vismaz mēnesi pirms procedūras nebūtu vēlams sauļoties un mehāniski atbrīvoties no liekā apmatojuma (vaksācija, pincetes utt.) Svarīgi, lai atnākot uz konsultāciju, matiņi būtu atauguši vismaz 0,5 cm, jo tiek analizēta to struktūra.

Kā notiek pati procedūra?
Procedūras laikā tiek uzliktas aizsargbrilles, lai pasargātu acis no spilgtās gaismas. Speciālists piemeklē atbilstošos parametrus epilācijas veikšanai un ar speciālu lampu apstrādā vajadzīgo zonu. Gaismas uzplaiksnījumi atkārtojas katras 3 – 12 sekundes. Pirms un pēc epilācijas ādu apstrādā ar speciāliem krēmiem.

Dažas minūtes, un liekie matiņi pazūd uz visiem laikiem?
Matiņi tiešām pazūd, taču pret gaismas impulsu jutīgi ir tikai tie, kas atrodas aktīvajā augšanas fāzē, jo mati aug cikliski. Tāpēc nevar likvidēt visu apmatojumu vienā reizē. To matu daudzums, kas atrodas aktīvajā augšanas fāzē, ir atkarīgs no noteiktas ķermeņa zonas un cilvēka individuālām īpatnībām. Visumā tie sastāda aptuveni 30% no visiem matiem uz ķermeņa, t.i., pārējie 70% atrodas neaktīvajā fāzē vai regresē – tie nespēj absorbēt gaismu, tāpēc nepadodas ārstēšanai. Procedūru daudzums ir atkarīgs no matu augšanas ātruma. Pamanāms efekts parasti sasniedzams pēc otrās vai trešās procedūras, bet daudz atkarīgs arī no apstrādājamās zonas. Pārtraukums starp seansiem sastāda 6-12 nedēļas