Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Klasiskā muguras un plecu zonas masāža salonā „Studio Dekoltē” ar 51% atlaidi

Klasiskā muguras un plecu zonas masāža salonā „Studio Dekoltē” ar 51% atlaidi

Старая цена
10.00 €
Новая цена
4.90 €
− 51% Подробнее

Salons "Studio Dekoltē" jau 7 gadus sniedz skaistumkopšanas pakalpojumus. Pagājušā gada nogalē tika atvērts otrs salons, lai apkalpotu vēl vairāk klientu un lai klienti varētu izvēlēties sev izdevīgāko vietu - tuvāk mājām vai darbam esošo salonu. Teikas salonā ir ērta nokļūšana ar sabiedrisko transportu, Purvciema salonā ir ērta nokļūšana gan ar sabiedrisko, gan ar personīgo transportu, tieši pie Purvciema salona ir ērti novietot automašīnu.

Ķermeņa klasiskā masāža liks justies labāk jebkuram cilvēkam, ko nomākusi ikdienas rutīna un stress. Klasiskā masāža ātri noņem nogurumu un stresu, kā arī atjauno darbaspējas, rada labu garastāvokli, lai mobilizētos grūtam darbam. Masāža dziedē arī sēdoša darba izraisītas muguras sāpes, sastiepumus un citas traumatiskas problēmas. Klasiskā masāža labvēlīgi iedarbojas uz nervu, sirds asinsvadu, saišu sistēmu, locītavām, muskuļiem un limfātisko sistēmu, uzlabojot limfas cirkulāciju. Klasiskā masāža nedos Jūsu ķermenī attīstīties dažāda veida slimībām, kas parādās pēc nervu stresiem (infarkts, kuņģa čūla u.c.).
Masāžas veikšanai tiek izmantota Skin System masāžas eļļa ar neitrālu aromātu, kas nav alerģiska. Šī ir pilnībā attīrītu minerālu eļļu mikstūra, kas, pateicoties īpašajai konsistencei un sastāvdaļām, perfekti piemērota masāžas procedūrām. Skin System eļļa mīkstina ādu un nodrošina to ar mīkstinošām uzturvielām, kā arī uzlabo ādas elastību. Pēc masāžas āda ir mīkstāka, bagātīgi mitrināta un elastīga.

Abos salonos ir iespēja izvēlēties – masiere sieviete vai vīrietis.