Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Pressoterapija ķermenim + anticelulīta dubļu procedūra salonā "Holy Land" ar 50% atlaidi

Pressoterapija ķermenim + anticelulīta dubļu procedūra salonā "Holy Land" ar 50% atlaidi

Старая цена
30.00 €
Новая цена
15.00 €
− 50% Подробнее
Pressoterapija - Aparatūras limfodrenāžas masāža

Pressoterapija un pressomasāža – vēl viena metodika,izmanotojamā kosmetiskas salonos,cīņā ar galveno mūsdienas sieviešu ienaidnieku - celulītu.

Pressoterapija,izvadot no organisma lieko šķīdrumu un kaitīgās vielas,atjauno ūdens balansu,kas paskaidro limfu cirkulācijas un starpšūnu šķīdruma normalizāciju. Tas uzlabo arī vēnu asinsriti,kā arī aktivizē vielmaiņu procesu šūnās un tauku šūnās. Pressoterapija,izmantojamā kosmetoloģijā,ļauj novērst dažādus ādas pigmentācijas procesus ,ievērojami samazināt ķērmeņa apjomu,efektīvi cīnīties pret celulītu un aptaukošanos,padarot ādu glūdu un elastīgu. Pressoterapija brīnišķīgi kopējās ar dubļu un aļģes apiešanām.

Procedūras rezultāti: ādas izstiepumu un celulīta samazināšana, svara zudums un samazinājums taukaudos,izlīzināšana,ādas elastības uzlabošana un nostiprināšana,detoksikācija – dziļā ādas tirīšana.

Procedūru ilgums ilgums ir aptuveni 1.5 stunda (Pressoterapijas procedūras ilgums ir 40 minūtes + 50 minūtes ir dubļu anticelulīta procedūra (ietīšana) )