Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Uzdāviniet svētkus radiem un tuviem cilvēkiem no Surpriser ar atlaidi 60%!

Uzdāviniet svētkus radiem un tuviem cilvēkiem no Surpriser ar atlaidi 60%!

Старая цена
100.00 €
Новая цена
39.90 €
− 60% Подробнее

Katram no mums ir tuvie draugi vai kolēģi, kuriem savā privātajā kalendārā ir kā minimums divas brīnišķīgās dienas – vārda diena un dzimšanas diena. Pat nerunājot par kāzām, paaugstinājums darbā, diploma iegūšana, bērnu piedzimšana un t.t.. Un domāju ka jūs piekritīsiet tam, ka vienmēr gribās uzdāvināt kaut kādu neaizmirstamu dāvanu, sarīkot neaizmirstamus svētkus vai sagādāt īstu pārsteigumu, kas atnesīs milzum daudz brīnišķīgu emociju un sagādās gaviļniekam patīkamu pārsteigumu. Tagad jums ir tāda iespēja!

Surpriser palīdzēs jums apsveikt jūsu tuvinieku tā, ka viņš šo burvīgo dienu nekad neaizmirsīs! Gaviļnieks ir vīrietis? Mūsu apburošās geišas rādīs Senās Japānas un nebrīnieties ja kopā ar dāvanām un siltiem apsveikumiem viņas atnesīs līdzi netveramu sakuras aromātu. Gaviļniece ir sieviete? Skaistuļi-skursteņslauķi atnāks uz darbu, mājām vai sagaidīs jūs negaidītā vietā un pasniegs dāvanu, nodziedās dziesmu, uzdāvinās firmas torti.
Surpriser apsveiks gaviļnieku ar skaistiem vārdiem pēc jūsu scenārija viņam negaidītā brīdi un sagādās neaizmirstamu un jauku pārsteigumu. Tas ir Surpriser!