Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Izbaudiet austrumu aromātu un kaljana samtaino smaržu Karaoke Royal Club ar 67% atlaidi

Izbaudiet austrumu aromātu un kaljana samtaino smaržu Karaoke Royal Club ar 67% atlaidi

Старая цена
15.00 €
Новая цена
5.00 €
− 67% Подробнее
“Karaoke Royal Club” piedāvā izbaudit austrumu aromātu un kaljana samtaino smaržu. Kaljana tabakas smaržai nav nekā kopīgā ar mum tik ierastu cigarešu smaržu. Kaljana tabakas smarža ir maigāka nekā cigarešu dūmiem ir viņai ir absolūti cita garša. Kaljana kolbā ielej dažādus aromatiskos šķidrumus, sulas, eļļas un vīnus. Sēnos laikos, kā arī mūsdienā, kaljāni tiek izmantoti kā stresa noņemšanas līdzeklis atpūtas laikā. Kaljana smēķēšana - viens no ekstravagantākiem tabakas smēķēšanas, savukārt kaljāna tabaka ir tik aromātiskā, ka jus vienkārši aizmirsīsiet par citiem smeķēšanas veidiem. Kaljans nav tikai smēķēšanas rīks. Tā ir māksla, kura apvieno sevī austrumu tradīcijas un filosofiju.

Tāpat pavisam drīz “Karaoke Royal Club” siltajos vasaras vakaros piedāvās Jums pasēdēt mājīgā atmosfērā uz terases un ar kompāniju izbaudīt samtaino kaljāna smaržu un austrumu saldumus. Tas viss pilsētas centrā ar ērtu autostāvvietu EUROPA ROYAL HOTEL teritorijā.

Jūs varat izvēlēties starp:
- Klasiskā tabaka: sastāvs uz udens, ledus bāzes tabaka pēc jūsu izvēles. 
- Austrumu aromāts: sastāvs uz piena, sulas, kolas, bāzes, tabaka pēc jūsu izvēles.
- Royal kaljans: sastāvs uz vīna, šampānieša, ledus bāzes, tabaka pēc jūsu izvēles.

"Karaoke Royal Club" piedāvā tabaku ALFAKHER (citrons, zemenes, vīnogas, ķirši, melone, piparmētri, persiks, dubultais ābols, apelsīns, kokoss, arbūzs, ananass, augļu koktēlis, plūses, banāns, granāts, mango, enerģētiskais, gum).