Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Zelta rudens Siguldā: neaizmirstama atpūta diviem viesnīcā SPA HOTEL EZERI ar 50% atlaidi

Zelta rudens Siguldā: neaizmirstama atpūta diviem viesnīcā SPA HOTEL EZERI ar 50% atlaidi

Старая цена
45.00 €
Новая цена
22.50 €
− 50% Подробнее

Pavadiet neaizmirstamu atpūtu tālu no pilsētas trokšņa un ikdienas steigas. Miera un klusuma pasaulē jūs aicina SPA viesnīca „Ezeri”, kura atrodas netālu no gleznainās Siguldas centra. „Ezeri” ir neliela un mājīga viesnīca (tikai 30 labiekārtotu numuru), kur katrs atradīs sev ko interesantu.

Restorāns „Gadalaiki“ pārsteigs jūs jebkurā mēneša dienā, jo ēdienkarte mainās kopā ar gadalaikiem. Bet pateicoties smaržīgajām zāļu tējām no Latvijas laukiem, restorāns varētu atklāt arī piekto gadalaiku.

SPA kompleksā ar pirtīm, baseiniem un visām iespējamajām procedūrām radīsiet mieru un atjaunosiet spēkus. Pēc pirts un ūdens procedūrām jums būs ciešs miegs.

Pie viesnīcas ir sakopts dārzs atpūtai un pastaigām, kur acis priecēs ziedi un dekoratīvie krūmi, zelta rudens ainavas. Šeit jūs patiešām atpūtīsieties, ieklausoties ūdenskrituma šalkoņā un putnu čivināšanā.

Semināriem un banketiem „Ezeri” piedāvā 4 zāles. Tāpēc viesnīcas devīze nevienu nepārsteigs: „Viss ir iespējams – no klusuma un miera līdz aktīvai laika pavadīšanai, no relaksācijas līdz augstai koncentrācijai”.